2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه بذارید همه چیو درباره دعا نویس ها بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 7619 بازدید | 268 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پدرم فرهنگی باز نشسته هستن کتاب های پدرش رو داره من هرسری پیشش سرکتاب باز می کنم بعدش مشکلم حل ...

ایشون بعد روحانی دارن احتمالا که با جریان دعانویس فرق داره،

اگه تو خونه چیزی نباشه ولی با همسرتون بد باشی و تا اسباب کشی کنی درست بشه رابطتتون بدون کاغذ دعا هم ...

اره میشه، اما سد دفاعی خودتو قبول کنی سراغ هیچ دعانویسی نری هیچی نمیشه

خدا خیرتون بده منم سؤال دارم.
آیا اجنه و شیاطین میتونن تو خوابهای خودمون یا اطرافیانمون هم تصرف کنن و یه چیزای حقیقی بگن و یه چیز نا امید کننده هم تو خواب بهمون بگن که ما رو از خدا و امامان دور کنن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

همممممش چرررته

همممممش

خرافااااااات  بیداد میکنه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سلام 

تا حالا دعا نویس نرفتیم 

ولی یکی از عزیزانمونو طلسم کردن (آقا هستن ) تا الان که ۴۰ سالشه نتونسته ازدواج کنه با اینکه شغل و خونه و ماشین داره خیلیم پسر خوب و سر به زیریه 

یا بی دلیل کسی به دلش نمیشینه یا اینکه جواب رد میدن

چند بار خواستن برن پیش دعا نویس که ترسیدن 

پس چجوری طلسمو بشکنن ؟؟؟؟

من يه مدته خيلي تو سرمه برم باشوهرم ايني كه ميگن شهرش باما فاصله داره و خب مبالغ خيليي بالايي ميگيره ...

شما دعا بخون قرآن بخون این همه ادعیه داریم برای باطل کردن طلسم که خیلی معتبرن

اگه احساس کنیم طلسم شدیم و برای خونواده مون دعا گذاشتن چجوری باطل کنیم؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
دوست پدرم فرهنگی باز نشسته هستن کتاب های پدرش رو داره من هرسری پیشش سرکتاب باز می کنم بعدش مشکلم حل ...

میتونم راجع به دوست پدرت ازت کمک بخوام ؟

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

چطور از زندگیمون دور کنیم این چیزارو ؛ اجنه و دعا و ..از ما دورشن و به زندگی ما اثر نکنن؟؟

ازشون اصلا نترس، سعی کن تا حخد امکان وقتی به فکرت میفته فکرتو منحرف کنی، سراغ دعانویس نرو، ذکر بگو