2777
2789
خستم دیشب بیدار بودم ۲ ۳ ساعت خوابیدمکلاس دارم بعدم برای بعدش ایده ای ندارم احتمالا باید برم جایی

خسته نباشی عزیزم 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناهاربخورمبرم حموم روشوربزنم به صورتم بعدبیام بیرون بخور آب گرم بگیرم بعدماسک ماست وجودوسربزارمبعد ل ...

به سلامتی ❤

برات حرف دیگران مهم نباشه خسته نباشی ❤

نه حرف بدی نبود 

تو دوتاتاپیک اخرم گفتم داستانشو

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
امروز دانشگاه نداشتم از صبح تونستم به کارهای خونه ام برسم و همینطور ی دل سیر با پسرم بازی کنم (روزای ...

اوه خسته نباشی 

یکم دیگه خونرو مرتب کنم و جارو بزنم البته برق رفته برای جارو زدن باید منتظر باشم برق برگردهبرم حمومد ...

از الان میگم خسته نباشی 

الان میرم میخونم

مرسی گلم 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
اوه خسته نباشی

قربونت کلا روال زندگیم یمدته همینه امسال سال اخر دانشجو معلمیمه ۲۲ سالمه بچم از وقتی بدنیا اومد بیشتر ازینکه پیش من باشه طبقه پایین با مادرشوهرمه 😂 منو شوهرم صبح و شب با همیم بچه اونجاست ، شوهرمم این هفته شیفتش عوض شد جای همکارش وایستاد وگرنه با ساعت کلاس من یکیه و هردو ۶ غروب کارمون تموم میشه میایم خونه ، پلیسه