2777
2789
دارم میرم شیفت تا ۸/۳۰ شیفتم بعد میام خونه شام و یکم درس .بعدم پرده اتاقارو باز کنم بشورم

از الان بهت میگم خسته نباشی 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کردم😁

بعدش میخوام درس بخونم

اگه وقت شه برم خرید

ورزش و گوش دادن پادکست و کتاب خوندن بین این سه تا گزینه هم یکیشونو انجام میدم

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید
برم سلامت بخونم ترو خدا نگو اینجا چیکار میکنه همه دیروز زدن تو سرم برو دزس بخون برو بخون رفتن رو اعص ...

نه نمیگم خودمم مثل تو بودم دیروز موفق باشی

آشپزخونه ام و تمیز کنم.یکم به خودم برسم.نماز حاجت بخونم.بعدشم تنهام معلوم نیس چکار کنم امشب

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بیشتر ببینید
استراحت کردم😁بعدش میخوام درس بخونماگه وقت شه برم خریدورزش و گوش دادن پادکست و کتاب خوندن بین این سه ...

اوو افرین.