خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
حس آره حتی ی بار توی خاب احساس عجیبی میکردم کسی دست میکشه روی موهام تقریبا هر روز به یادشم وهمش بهش میگم این هدف بخاطرقولیه که به توداده بودم کمکم کن:)
من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن/ ای که حرف های قشنگت منو آشتی داده با من/......./همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام/بس که اسم تو رو خوندم عطر تو داره نفسهام/عطر حرفای قشنگت عطر یک صحرا شقایق/تو همون شرمی که از اون سرخ گونه های عاشق...
پدرمنم چهار ساله فوت کرده کرونا داشت ، کمرم شکست از غم افسردگی گرفتم هیچ میلی به زندگی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه دست خودم نیست نه اینکه تلقین کنم یا نخوام حالمو خوب کنما نه دیگه اصلا نمیشه انگار مرده ی متحرک شدم