2777
2789
عنوان

مدرک برای پزشکی قانونی در این حد بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک میکنم بابات بهونس. تو هنوز جرئت و جسارت طلاق رو نداری. میترسی. درست عین من

به اون خدایی که بالا سرمه .قسم بابام اگه بمیره یه ثانیه هم تو این خونه نمی‌مونم. بابام باعث ترس من. من خیلی ازش میترسم. من حتی تصمیم رو گرفتم چند ماه پیش که برا همیشه برم. زنگ زدم به مادرم هم گفتم. گفت بابام نمی‌ذاره مستقل بشم. منم برگشتم سر زندگیم. میدونم من همه ترس و بی اعتماد به نفسیم و وحشتم از وجود پدرمه. بچه بودم می‌گفت سرتو می‌ذارم لب باغچه میبرم. منم همش خودم رو تو اون حالت تصور میکردم.که دارو با چاقو سرم رو می‌بره😭😭😭😭

خودت و بابات چن سالتونه الان ؟؟مگه داعشه

نه مذهبی افراطیه. از اونا که آدم رو از هر چی دینه متنفر کرده.  شصت سالشه. من میرفتم دانشگاه از ترس پدرم داخل دانشگاه فقط می‌تونستم بی چادر باشم. کلا دیکتاتور بود برا خودش. الآنم نمی‌ذاره مستقل بشم.

دیگه بنظرم نترس. وقتشه قبول کنی بچه نیستی

چند ساله از طلاق نمی‌ترسم. اول پسرم کوچیک بود و خودم هم کم سن اما الان پسرم بزرگه . طرف باباشه. دلخوشی برا این خونه ندارم. اما لعنت به بابام. من از بچگی هم از بابام میترسیدم هم متنفر بودم . محبت که نمی‌کرد هیچ تهدید به مرگ میکرد. تحقیرم میکرد. می‌گفت بمیری یه سگ کمتر.

چند ساله از طلاق نمی‌ترسم. اول پسرم کوچیک بود و خودم هم کم سن اما الان پسرم بزرگه . طرف باباشه. دلخو ...

😔😔😔

نمیدونم چی بگم 

خدا بهت کمک کنه عزیزم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
اینا اسمشون مرد نیست نامردنتا موقعی که مادرم زنده بود پشتش بودم نزاشتم پدر عوضبم روش دست بلند کنه

کاش همه مردا مثل شما بودن:)))

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش همه مردا مثل شما بودن:)))

اگر لایق اسم مرد باشم

مرسی خانم

تمام سعی و تلاش مادرم این بود من مثل پدرم نشم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بیشتر ببینید
شما آدم شریفی هستیددرود بر شما

ممنون خانم خدا به خانوادتون سلامتی بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بیشتر ببینید
ممنون چشم حتما. من یه آدمی بودم که نمازم نمیخوندم. الان تنها کسم شده خدا. همش با خودش درد دل میکنم

خواهش میکنم عزیزم 

خودش دستتو میگیره نگو تنهام  و غریب هیچوقت 

سوره یاسین زو گفتم چون خودم سریعا معجزشو میبینم ایشالله به شماهم کمک کنه

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱