بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فک میکنم بابات بهونس. تو هنوز جرئت و جسارت طلاق رو نداری. میترسی. درست عین من
به اون خدایی که بالا سرمه .قسم بابام اگه بمیره یه ثانیه هم تو این خونه نمیمونم. بابام باعث ترس من. من خیلی ازش میترسم. من حتی تصمیم رو گرفتم چند ماه پیش که برا همیشه برم. زنگ زدم به مادرم هم گفتم. گفت بابام نمیذاره مستقل بشم. منم برگشتم سر زندگیم. میدونم من همه ترس و بی اعتماد به نفسیم و وحشتم از وجود پدرمه. بچه بودم میگفت سرتو میذارم لب باغچه میبرم. منم همش خودم رو تو اون حالت تصور میکردم.که دارو با چاقو سرم رو میبره😭😭😭😭
نه مذهبی افراطیه. از اونا که آدم رو از هر چی دینه متنفر کرده. شصت سالشه. من میرفتم دانشگاه از ترس پدرم داخل دانشگاه فقط میتونستم بی چادر باشم. کلا دیکتاتور بود برا خودش. الآنم نمیذاره مستقل بشم.
چند ساله از طلاق نمیترسم. اول پسرم کوچیک بود و خودم هم کم سن اما الان پسرم بزرگه . طرف باباشه. دلخوشی برا این خونه ندارم. اما لعنت به بابام. من از بچگی هم از بابام میترسیدم هم متنفر بودم . محبت که نمیکرد هیچ تهدید به مرگ میکرد. تحقیرم میکرد. میگفت بمیری یه سگ کمتر.
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم