2777
2789
عنوان

راه حل برای جوش

31 بازدید | 4 پست

شااااااانس من حالا که عروسی دعوت شدم زیر چشام سیاااااااه شده صورتمم پر جوش 

😭😂 نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شده از خواب میتونه باشه؟ چون چندوقته سر وقت نمیخوابم

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
بیشتر ببینید
اره هم از خواب از استرس و مواد غذایی رو بالشتی کثیف موهای چرب و هورمون ها و...فقط برو دکتر بهت محلول ...

۱۵ سالمه میدونم دوره بلوغه ولی من تا چندوقت پیش اصلا جوش نمیزدم خیلی کم دکترم مامانم نمیبره میگه توی این سن همه همینن

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالمه میدونم دوره بلوغه ولی من تا چندوقت پیش اصلا جوش نمیزدم خیلی کم دکترم مامانم نمیبره میگه توی ...

اووو خب بابا هنوز کوچولویی و اوج بلوغته طبیعیه اصلا بهشون دست نزن روش آبلیمو بزن یا یخ بذار آب گوجه هم من میزدم خیلی خوب بود

برقص از فرط زیبایی که آزادی ست رقصیدن🌱

اووو خب بابا هنوز کوچولویی و اوج بلوغته طبیعیه اصلا بهشون دست نزن روش آبلیمو بزن یا یخ بذار آب گوجه ...

اها مرسی❤

بیشتر ببینید