2777
2789

همکلاسیم چهار ماه قبل آزمون علوم پایه یه پستی گذاشته بود نوشته بود من امسال رتبه یک کشور تو آزمون علوم پایه میشم ، اتفاقاً درس‌هاش تا قبل این پست اصلا خوب نبود 

خیلی هم بد بود 

و اون رتبه ۷ علوم پایه شد ؟

اینجور آدما واقعاً چی ان ؟ دیدین دورتون همچین آدمی ؟

حسودیم میشه یکم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی ها شب امتحانی هستن و باهوش 

من خودم شب امتحانی بودم به خصوص تو مدرسه 

بعد یهو یه نمره ای میگرفتم دهن معلم و بچه ها وا میموند

یا مثلا یه درسی رو یاد بگیرم تا ده سال دیگه هم یادم نمیره ولی دوستام شش ماه بعد اصلا هیچی یادشون نیست 

یکم برام عجیب بود چون چندین ماه قبل اونم با نمرات خیلی پایین همچین ادعایی کنی یکم به تقلب هم شک دارم ...

میشه تقلب کرد؟

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

بعضی ها شب امتحانی هستن و باهوش من خودم شب امتحانی بودم به خصوص تو مدرسه بعد یهو یه نمره ای میگرفتم ...

آره می‌فهمم 

ولی خب اینکه بین بهترین ها ، اونم دانشجو های کشوری پزشکی همچین ادعایی کنی و حالا یک نشد ولی هفت شد 

بازم خیلی خوب بود و واقعاً هیچ‌کس فکرشو نمیکرد

تو کنکور که تقلب شد تو آزمون علوم پایه هم میشه ولی خب اون چندین ماه قبلش اینو گفته بود ک می‌تونه یک ...

با استادا ساخت و پاخت نداشته باشه 

امتحان علوم پایه مربوط به دانشگاه هست یا سراسری هست؟

با استادا ساخت و پاخت نداشته باشه امتحان علوم پایه مربوط به دانشگاه هست یا سراسری هست؟

سراسری و کشوری 

حدوداً ۵۵۰۰ نفر تو آزمون شرکت کردن که اون ۷ شد 

ولی خب ادعای چهار ماه قبل آزمون یکم عجیب بود 

این ادعا فک می‌کنی پتانسیل تقلب رو بیشتر کرده یا کمتر ؟

تو کنکور که تقلب شد تو آزمون علوم پایه هم میشه ولی خب اون چندین ماه قبلش اینو گفته بود ک می‌تونه یک ...

پس خونده دیگه آدما خنگ نیستن عزیزم ، وقتی نخونی نمیره نمیاری ، بخونی میاری 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

پس خونده دیگه آدما خنگ نیستن عزیزم ، وقتی نخونی نمیره نمیاری ، بخونی میاری

ن می‌دونی 

اینکه چندین ماه قبلش همچین چیزی رو پیش‌بینی کرده بود که می‌تونه برای همین مشکوک شدم 

چطور اینقدر مصمم بود 

ن می‌دونی اینکه چندین ماه قبلش همچین چیزی رو پیش‌بینی کرده بود که می‌تونه برای همین مشکوک شدم چطور ا ...

پیش بینی نکرده که بهش میگن جذب کردن ، حس مثبت گرفته خونده 

منم دوست اینطوری داشتم و دارم

دیگه ذاتیه دیگه

یکی باید بیشتر تلاش کنه یکی کمتر

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
پیش بینی نکرده که بهش میگن جذب کردن ، حس مثبت گرفته خونده

آره ، ولی خب اینکه تو چهار ماه یکی با درس‌های ضعیف که قبلاً بعضی درس‌ها رو می افتاد بیاد اینجور تو این حجم درس‌ها و فشار بدرخشه یکم جای تأمل داره

یا نابغه است یا تقلب کرده