2777
2789
عنوان

تو هم بعضی وقتا به هوش و استعداد بعضی آدما شک می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست
خیلی ممنون از توصیه شما من پسرم ( فک کنم جنسیت منو اشتباه فهمیدی)و اینکه من به همکلاسیم علاقه داشتم ...

متوجه پسر بودنتون شدم 

نمیدونم چرا تاپیکاتون رو دیدم یاد برادرم افتادم تقریبا مشکلات مشابه دارید  

اونم 24 سالشه البته یه سال دیگه تمومه 

دوست داشتم نصیحت هایی که بهش کردم رو در اختیار شما هم بذارم نمیدونم خواهر دارید یا نه اما به هر حال من با برادرم زیاد حرف میزنم

اول تبریک میگم به شما بابت رتبه ای که اوردید برادر منم همینه همون دوستش که باهاش شروع کرد و افتاد اول همه گفت تقلب کرده که چقدر به برادرم بر خورد و چقدر با هم سر این موضوع صحبت کردیم

بعدم برادر منم 24 سالشه و از اول پزشکی تا الان رابطه عاطفی نداشته یا خونست داره درس میخونه یا بیمارستان جوری که مامان و بابام بزور عملا میفرستنش باغ دوستاش مثلا شب بمونه یا مهمونی جایی اگه دوستاش داشته باشن

میگه حرف مشترک نداریم خیلی سطحی نگرن دغدغه های منو ندارن از اول یا مهمونین یا فلان فکر ایندشون نیستن واینا  

دلیلشم برای رابطه نداشتن اینه که داره اقدام میکنه برای خارج کشور که به قول خودش بلافاصله بعد دریافت مدرک فلنگو ببنده بره   دل خوش کرده به زن خارجی 

خلاصه خواستم بگم تنها نیستی پسر اینجوری زیاده حداقل یکیش داداش من

خواهر نداری با خواهرت صحبت کنی وقتایی اینجوری ناراحتی ؟ یا برادرت؟

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه پسر بودنتون شدم نمیدونم چرا تاپیکاتون رو دیدم یاد برادرم افتادم تقریبا مشکلات مشابه دارید اون ...

ممنون 

خیلی وقتا با خواهرم صحبت می‌کنم 

اونم منو می‌فهمه 

ولی خب موضوعی که با همکلاسیم پیش اومد و جواب رد داد خیلی بهم آسیب زد ، بیشتر بخاطر پخش این قضیه بود و همکلاسی بودن ما

ولی خب بعدش فهمیدم اگر قبول می‌کرد من علوم پایه همچین رتبه‌ای نمی اوردم ، علاقه واقعاً چیز دیگس هرچند ک من دیگ قبول کردم که ما مال هم نیستیم 

مگه تقدیر جور دیگه بخواد...

درسته 

ایشالله به هم برسید و موفق باشید  

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید