2777
2789
عنوان

تو هم بعضی وقتا به هوش و استعداد بعضی آدما شک می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست
یکم برام عجیب بود چون چندین ماه قبل اونم با نمرات خیلی پایین همچین ادعایی کنی یکم به تقلب هم شک دارم ...

نه عزیزم شک نکن

من دقیقا همین شکلیم

یادمه مثلاً قبل المپیاد امتحانام افتضاح میشد ولی رتبه میاوردم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
منم دوست اینطوری داشتم و دارمدیگه ذاتیه دیگهیکی باید بیشتر تلاش کنه یکی کمتر

آره ، ولی خب اینکه تو چهار ماه یکی با درس‌های ضعیف که قبلاً بعضی درس‌ها رو می افتاد بیاد اینجور تو این حجم درس‌ها و فشار بدرخشه یکم جای تأمل داره

یا نابغه است یا تقلب کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شک نکنمن دقیقا همین شکلیمیادمه مثلاً قبل المپیاد امتحانام افتضاح میشد ولی رتبه میاوردم

بین ۵۵۰۰ دانشجو پزشکی با این حجم درس ها کسی که ترم های قبل بعضی درس‌ها رو می‌افتاد یهو بیاد تو چهار ماه رتبه برتر بشه یکم جای تأمل داره فک کنم 

ببخشید ولی تو این آزمون سهمیه هم در نظر میگیرن 

اگر سهمیه تاثیر داشته که این گنده پیش بینی زود خواهش برا همون بوده 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

آره ، ولی خب اینکه تو چهار ماه یکی با درس‌های ضعیف که قبلاً بعضی درس‌ها رو می افتاد بیاد اینجور تو ا ...

نمیدونم والا امکان تقلب هم هست ولی اون وقتا قطعا درس نمیخونده 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

برادر من نمرات ترم خفنی نداره البته تاحالا نیوفتاده

دو هفته مونده به ازمون پره شروع کرد بکوب خوندن روی16 ساعت میخوند جزو برتر های دانشگاه شد با اینکه دوستش همراه با داداشم شروع کرد ولی اون افتاد

یا خیلیا 4 ماه قبل یا5 ماه قبل شروع کردن هم نمره برادرم شدن یا حتی نمره برادرم بهتر شد

بعضی ها میتونن واقعا

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

پره ازمونیه که قبل اینترنی میدن

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
بعد دوسال علوم پایه

اره ولی تقریبا قبل اینترنیه

قبل اینکه به عنوان اینترن برن بیمارستان 

بیشتر ببینید
برادر من نمرات ترم خفنی نداره البته تاحالا نیوفتادهدو هفته مونده به ازمون پره شروع کرد بکوب خوندن رو ...

آره قبول دارم ولی جای مشکوکش این بود که این همکلاسیم چهار ماه قبل آزمون خودش تو اینستا پست گذاشته بود که رتبه یک کشور میشه..!

عجیب بود واقعاً و رتبه هفت شد 

آره قبول دارم ولی جای مشکوکش این بود که این همکلاسیم چهار ماه قبل آزمون خودش تو اینستا پست گذاشته بو ...

من رو برادر خودم میگم

دیوار اتاقش رو ما مجبوریم هر سال رنگ کنیم اخه قبل انجام هرکاری مینویسه 

مثل روی دیوار اتاقش مینویسه مثلا من فلان کار رو میکنم مثلا من پزشکی فلان قبول میشم

بعضیا باید بنویسن یه جایی 

مثلا من توی دفترم مینویسم برادرم توی اتاقش رو دیوار بزرگ 

این خانم توی اینستا

بیشتر ببینید
بین ۵۵۰۰ دانشجو پزشکی با این حجم درس ها کسی که ترم های قبل بعضی درس‌ها رو می‌افتاد یهو بیاد تو چهار ...

گاهی پیشرفت در مراحل تحصیل خودشو نشون نمی‌دن چون طرز درس خوندن هر فرد مختص خودشه و ایشون هم سبکی خونده که فقط برای آزمون آخری آماده بوده کامل

درسته درس باید پیوسته خونده بشه

این هم همین شکله اما نتیجه ها فرق دارن تو طول تحصیل 

من خودم تجربه دارم و دوستام دقیقا مثل شما تعجب میکردن

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
گاهی پیشرفت در مراحل تحصیل خودشو نشون نمی‌دن چون طرز درس خوندن هر فرد مختص خودشه و ایشون هم سبکی خون ...

یه کار عجیبی کرده بود 

یه اکانت فیک داشت ک کسی رو فالو نداشت ، توش پست گذاشته بود مثلاً گفته بود امسال مطمئنم رتبه یک میشم 

از برنامه ریزی نوشته بود و...

تو یه پست تست هوشش رو نوشته شات گرفته بود گذاشته بود مثلاً ک۱۳۱ بود 

و خیلی چیزای عجیب غریب 

بعد آزمون علوم پایه اون پستی که ادعا کرده بود رتبه یک میشه رو با اکانت اصلیش استوری کرد و همه اون اکانت رو دیدن 

من رو برادر خودم میگمدیوار اتاقش رو ما مجبوریم هر سال رنگ کنیم اخه قبل انجام هرکاری مینویسه مثل روی ...

وای منم همینم اتاقم دیواراش پر از نوشته هست😂

بیشتر ببینید