2777
2789
عنوان

تو هم بعضی وقتا به هوش و استعداد بعضی آدما شک می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست
یه کار عجیبی کرده بود یه اکانت فیک داشت ک کسی رو فالو نداشت ، توش پست گذاشته بود مثلاً گفته بود امسا ...

اگه بگم منم این کارارو میکنم باور میکنید؟

بهم انرژی میده

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
وای منم همینم اتاقم دیواراش پر از نوشته هست😂

دیوونه شدیم ما الان دیگه برگه میگیره میچسبونه

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم منم این کارارو میکنم باور میکنید؟بهم انرژی میده

اتفاقاً منم با دیدن این همکلاسیم خیلی انگیزه گرفتم 

اصلا هیچ‌کس باورش نمی‌شد 

ولی بعضی چیزا ریشه در خود شیفتگی هم داره 

ک ضریب هوشی خودشو پست کرده ، یا تو یکی دوتا پست ادعای نبوغ کرده و...

یه کار عجیبی کرده بود یه اکانت فیک داشت ک کسی رو فالو نداشت ، توش پست گذاشته بود مثلاً گفته بود امسا ...

دقیقا مثل همون نوشتن

توش هدفاش رو مینویسه قبل تلاش کردن به قولی راه رو علامت گذاری میکنه

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
دقیقا مثل همون نوشتنتوش هدفاش رو مینویسه قبل تلاش کردن به قولی راه رو علامت گذاری میکنه

و بعدشم نشون بقیه میده که هم خودشو یجورایی اثبات کرده و هم انرژی گرفته و اعتماد به نفسش رفته بالا 

خیلی خوبه اتفاقاً اینجوری الان ک فکر می‌کنم 

اتفاقاً منم با دیدن این همکلاسیم خیلی انگیزه گرفتم اصلا هیچ‌کس باورش نمی‌شد ولی بعضی چیزا ریشه در خو ...

آها پس اینطور 

ولی واقعا من خودشیفته نیستم بخدا حتی فامیلم خاله دایی هیچکس نمیدونه تو مقطع علمی چیکار کردم و اینا

من خودم یه چنل برای خودم زدم و با خودم حرف میزنم و اونجا برنامه می‌زارم برای آینده

شاید دیوانگی باشه ولی واقعا خوبه

ولی هیچ وقت کاری نمیکنم که تو چشم باشم و ادعای عجیبی داشته باشم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
آها پس اینطور ولی واقعا من خودشیفته نیستم بخدا حتی فامیلم خاله دایی هیچکس نمیدونه تو مقطع علمی چیکار ...

آره منم یه دفترچه ای دارم ، درد و دل خودمو توش می‌نویسم 

هرکسی روش خاصی داره 

ولی خب این دوستم وقتی این اکانت شو استوری کرد دیدم یه سری پست هاش از سه سال قبل بود و هیچ‌کس فالو نداشت اونو 

همینجوری درد و دل های خودشو می‌نوشت 

برام جالبه کلا 

و اتفاقاً خیلی هم خوبه 

بعضی ها شب امتحانی هستن و باهوش من خودم شب امتحانی بودم به خصوص تو مدرسه بعد یهو یه نمره ای میگرفتم ...

آفرین

رشته تحصیلی تون چیه؟شاغلین؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بعضی ها شب امتحانی هستن و باهوش من خودم شب امتحانی بودم به خصوص تو مدرسه بعد یهو یه نمره ای میگرفتم ...

وای دختر عاشقتم🤩👌🏻

بیشتر ببینید

تاپیکاتون رو خوندم 

امیدوارم این حرف رو جدی بگیری

پزشکی 7 سال هست 

و به دلیل اتفاقات گوناگونش  اصلا به ازدواج فکر نکن باورت نمیشه چقدر گروه تشکیل میشه و از بین میره 

چقدر اخلاق ادما تغییر میکنه چقدر روابط پیچیده میشه اگه با کسی دوست بودی و تا پایان پزشکی دوست موندی یعنی دوست ابدیته 

و خیلی سخت پیدا میشه چون شرایطش سخته 

برادر من الان 4 روزه نیومده خونه کلا بیمارستان کشیک 24 ساعته میخوام بگم چقدر سخته همکلاسی برادرم قبل علوم پایه ازدواج کردن الان که سال اخرن طلاق 

دوتا از دوست پسر دوست دخترا از بس بحث پیچیدگی روابط بینشون بوجود اومد انتقالی گرفتن رفتن شهر دیگه سختی زیاد داره پیدا کردن کسی که همراهته سخته ولی الانم برای شما زوده

فقط یه توصیه خواهرانست دوست داشتی استفاده کن  

بیشتر ببینید
تاپیکاتون رو خوندم امیدوارم این حرف رو جدی بگیریپزشکی 7 سال هست و به دلیل اتفاقات گوناگونش اصلا به ...

خیلی ممنون از توصیه شما 

من پسرم ( فک کنم جنسیت منو اشتباه فهمیدی)

و اینکه من به همکلاسیم علاقه داشتم و بهش پیشنهاد دادم و جواب رد داد 

می‌دونم بهرحال شاید اصلا نمیخواد یا هرچی 

گف قصد هیچگونه رابطه ای نداره با هیچ‌کس 

احتمالا منظورش صرفاً من بودم نمی‌دونم 

ولی خب هنوزم علاقه‌ای دارم 

و اون شخصی که گفتم ادعا کرد و رتبه ۷ شد خودم هستم 

میخواستم از دید بقیه ببینم چی میگن 

چون خیلیا بهم انگ تقلب زدن 

تاپیکاتون رو خوندم امیدوارم این حرف رو جدی بگیریپزشکی 7 سال هست و به دلیل اتفاقات گوناگونش اصلا به ...

جواب رد اون انگیزه خوبی برام ایجاد کرده بود 

نه برای اثبات خودم به اون 

کلا انگیزه گرفتم و این کارو کردم ، راستش کمی انگیزه خودنمایی هم داشتم چون یکم آسیب روحی هم خورده بودم و رو عزت نفسم تاثیر گذاشته بود 

فکر میکنم دو سال یا یک سال دیگه احتمالا میرید بیمارستان درست یادم نمیاد 

گروه بندی میشید اگه اموزش اجازه داد خودتون گروه بندی کنید حواستون باشه تنها چیزی که مهم نیست مقدار درس خوندن و باهوش بودن هم گروهیتونه

سه چیز مهمه

1ـ تعداد نفرات توی گروه خیلی مهمه گروهی که کم ترن پدرشون در میاد اگه دانشگاه شما هم استیودنتی کشیک داشته باشه

2استیودنت عملا کاری که مربوط به درس قبلنشه نمیکنه بیشتر حکم ناظر و پرونده پر کن داره پس همراهی فرد خیلی مهمه کسی رو بیارید توی گروه که زیر کار درو نباشه

3ـ کسی که ذات درست داره کسی که اگه یک ساعت رفتید بیرون بجای اینکه به بالادستی لوتون بده هواتونو داشته باشه اهل حاشیع نباشه

امیدوارم بدردت بخوره چون داداش من خیلی سر این موضوع مشکل داشت

بیشتر ببینید