2777
2789
عنوان

شما یادتون نمیاد ولی ی زمانی

140 بازدید | 16 پست

نی نی یار شب که عکس کاربریش جغد بود مثل بنز توی این سایت فعال بود

تند تند میزد تاپیک میترکوند و تعلیق میکرد

الان هر چقدر توی تاپیک های عجیب، اکانت نی نی یار تگ میشه خبری نیست

مال خیلی وقت پیش نیست ولی انگار خیلی ازش گذشته

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤

حقیقتا دلم براش تنگ شده

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا سایت بی‌صاحب شده فقط قسمت تبلیغاتش هر روز بهتر و پرقدرت تر از دیروز کار میکنه

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بیشتر ببینید
کلا سایت بی‌صاحب شده فقط قسمت تبلیغاتش هر روز بهتر و پرقدرت تر از دیروز کار میکنه

من اون رو قطع کردم نمیاد برام ولی آره اون موقع که میدیدم همش اضافه میکردن بهش

خیلی خوب یادمه من دوتا کاربری قدیمی دارم یکی ترکید یکی مال ۹۶ هستش فعالم یادمه اونوقتا اگه توتاپیک ب کسی میگفتی ای توروحت یا بیشعور یابی جنبه بخاطر اینا تعلیق میشدی الان دیگه ................و......و... والا اخر صدبار تگش میکنن خبری نیست

برای چه سالی بودن؟کلا منم مدت زیادی نیست تو این سایتم ولی جو سایت برای زمانی که عضو شدم با الان فرق ...

شما عضویتت قبل از منه

تا پارسال بودن

کاربرمحترم پست شماغیراخلاقی میباشد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
استارتر اینجا چت روم نیست

😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید