2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 161 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه؟؟؟؟؟!!!!این ک هیچوقت مالک واقعیه قلب یه زن نبودی ، عشق واقعی رو تجربه نکردی کجاش خوبه؟

بازم میگم اینا ک تعارفه . چون در واقهیت از این خبرا نیست . حداقل برا من . ولی خب من ارامش دارم .با پدرو مادرم هستم . که لحظه به لحظه باهاشون بودن خوشبختی محضه . و وقتی برن دیگه تکرار نمیشن . ولی شما هر وقت بخوای میتونی بری سراغ دختر مردم . ارامش دارم .ساپورت مالی دارم . و خیلی چیزای ذیگ

بقول خودتون اینی ک شما مدنظرته اسمش عشق نیسشما بهش میگی عشق

من ب اینی ک شما میگی نمیگم عشق . وگرنه عشق واقعیو در رابطه با خدا احساس کردم . عشق به خانواده.  و عشق به حتی ماشینت! چیزایی ک حالتو خوب میکنه . دلخوشیات 

ی مثال میزنم که منظوورمو برسونم . من ی اخلاق بد دارم . با هر دختری ک بودم سر همین اخلاق گذاشته رفته. ...

ببین پسر خوب ، تو اول باید اخلتقت رو خوب کنی. دختر مردم ارامش و اعصابش رو که از سر راه پیدا نکرده که ....وقتی اخلاق بد داری ، انتطار نداشته باش که دختر مردم همراهت باشه . اونم ارامش میخواد اسایش میخواد. ارامش و اسایشش رو از بقالب سر کوچه که پیدا نکرده که ... پدر و مادرت چون تو رو به دنیا اوردنت ، برای همینه که کاری به کارت ندارن 

ببین پسر خوب ، تو اول باید اخلتقت رو خوب کنی. دختر مردم ارامش و اعصابش رو که از سر راه پیدا نکرده که ...

هر جوریم ک بگین اخرش ب این میرسیم ک عشق ینی محبت بی جشمداشت و اونم فقط تو پدرو مادر دیدم . 

بازم میگم اینا ک تعارفه . چون در واقهیت از این خبرا نیست . حداقل برا من . ولی خب من ارامش دارم .با پ ...

هرچیزی سر جای خودش

پدر و مادر درسته نایابن  ولی بخش اعظم زندگیه شما با همون دختر مردم قراره بگذره

فرق هست بین دختر مردم تا دختر مردممممم

یکی تا اخر ب پات میمونه یه خار ب پات بره عین پروانه دورت میگرده

یکیم میتونه تا یخورده سنت بالارف مریض احوال شدی بزارتت دم در خونه ی سالمندان

اشتباه شما مردا همینه یچیزی شنیدین ک پدر و مادر فلان بهمان

ولی نمیفهمین این زنتونه ک در نهایت واستون میمونه

ربطش به اینه که فکر میکنی خیلی با احساس هستی .تو اول باید بری اخلاق خودتو خوب کنی اصلاح کنی ، بعدش ا ...

خیلی خانما هستن ک اینجا میشه به اخلاق اقاشون پی برد از تاپیکا . اونا هم عاشق شدن؟!

هرچیزی سر جای خودشپدر و مادر درسته نایابن ولی بخش اعظم زندگیه شما با همون دختر مردم قراره بگذره فرق ...

اعظم ک نیست من 40 سال اگه با پذرو مادرم باشم . نهایت 10 سال با اون دختر. 

خیلی خانما هستن ک اینجا میشه به اخلاق اقاشون پی برد از تاپیکا . اونا هم عاشق شدن؟!

خیلی ها عاشق شدن چون طرفشون بازیگر خوبی بود و بعد از عروسی نقاب ها کنار رفت و دیگه نتونستن برگردن بنا به هر دلیلی 

هرچیزی سر جای خودشپدر و مادر درسته نایابن ولی بخش اعظم زندگیه شما با همون دختر مردم قراره بگذره فرق ...

به خدا اینی ک گفتی  دورت میچرخه رو حتی تو فیلمای ایرانی کاریزماتیک هم ندیدم چ برسه تو واقعیت