2777
2789

یه ماه پیش یه سفارش داد براش اماده کردم چون همشهریم بود و منم قصد داشتم برم از خونه بیرون نبودم تا دو روز سفارششو با اسنپ فرستادم قرار بود مابقیشو شبش بزنه چون سرکار بود شب پیام دادم گفت حالم خوب نیس فردا میزنم خلاصه دو هفتس جوابمو نمیده ده روز پیش انقدر زنگ زدم و پیام دادم شوهرش گف همسرم سقط کرده بیاد از بیمارستان میگم تماس بگیره و الان ده روز میگذره و خبری نیس پیامم میدم زنگم میزنم جواب نمیده بهشم نمیخورد بخواد نده کلا خیلیم راضی بود از سفارشش😔۸۰۰ دیگه باید بزنه بخدا منم لازم ندارم 

ای ساده

برو دم خونش خب

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو من خونت رو بلدم نذار برای ۸۰۰ تومن اتفاق های بدی برات بیوفته /=

/=

/=

/=

/=

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

یک کارت به کارتی مگه چقدر وقت یک آدمو میگیره😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید