2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بهتون بگم شاید باور نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 113 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی طبیعیه چرا باور نکنیم زندگیه مجازی ی عده رو باور نکن 

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید

من سی سالمه مثل تو هستم

فقط قطارو سوار شدم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
الام دیگه اکثرن یه ترکیه رو رفتن

😐😐

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
ملاک داراییم نیست اخه ناخن و مژه دارایی نمیخوان سلیقه ای هست دیگه

رو صحبت تاپیک  راجب پول و این کارا بود ،شاید یکی دوست داره  پولشو نداره

صحبت شما کلیه

برای نیتم یک آمین مهمونم‌کن 🪷💖🗝از ساعت ۰۰:۱۲ دیگه حس کردم زنده نیستم

من درامدم ماهی ده تومنه ولی دائما کافه ام 😁

همشو داشتم بجز کاشت ها ، لیزر میرفتم تا اینکه باردار شدم

هواپیما یکبار و قطار پنج بار سوار شدم سفر خارجم فقط عراق بوده زیارتی سه بار 😍🤭