2777
2789

مادرشوهرم از وقتی شوهرش مرده اویزون ما شده با اینکه دوتا پسرگنده دیگه هم داره اما حس میکنه شوهر جدیدش شوهر منه.

ماهی دو سه بار با شوهرم میرن خرید منم نمیبرن دیگه بار قبل عصبی شدم به شوهرم گفتم چرا با مامانت و خواهرت میری منو نمیبری گفت مگه ما میریم بیرون مامان من میاد گفتم مگه مامانت هووی .گذشت الان دیدم خواهرشوهرم اومد خونمون تیپ زده دنبال شوهرم به شوهرم گفتم کجا گفت با مامانم میرم خرید یه چی لازم داره گفتم منم حوصلم سررفته میام دوبار گفت تو برا چی میای گفتم حوصلم سررفته گفت از این به بعد ما هم جایی رفتیم مامانم میاد گفتم مگه مامانت هووی منه گفت مگه تو هویی مامان منی!!!

واقعا دیگه ازش ناامید شدم من شهر غریبم خب جایی رو ندارم برم اینا هم سه تایی با هم میگردن من نمیدونم این مادرشوهر من چرا تنها یا با خواهراش نمیره خرید میشینه منتظر شوهرم بیاد با اون میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم تا الان آبرو واسه مادرشوهرم نمیذاشتم و ول میکردم میرفتم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دیگه رفت خونه مامانش حس میکنم میخواد پنهونی باز براش چیزی بخره الانم رفته بهش بگه که لو نده پیش من

حالا شاید چون تو گفتی میری اونم گفته پس از این ببعد با تو هم برم مامانم میاد شوهرت بهت پول میده یا نه؟ 

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

اشکال نداره زیاد باهاش دعوا نکن خودتو بزن ب اون راه مثلا گفت میخوام مامانم رو ببرم خرید و اینا بگو باش عشقم برید ب سلامت رابطه ات رو با مامانش و خواهرش خوب کن مرد ها از زن های حسود متنفرن و اینطوری داری وضع رو بدتر میکنی یا مثلا برید شب ها جایی تو زنگ بزن مامانش رو دعوت کن تا فک کنه که مثلا تو ب شوهرت گفتی بزار اون بیاد حسادت خیلی بده شوهرت رو ازت دور تر میکنه

حس می‌کنه پسرش شوهر جدیدشه ،خدایی این چه طرز صحبت کردنه چرا آنقدر حسودین قبل اینکه شوهر تو باشه ،پسر ...

فعلا که حسود اون خانومه به شوهرم میگه زنتو نیار 

بعد چطور من میخوام برم بیرون شوهرم مامانشو میاره