2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بهتون بگم شاید باور نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 113 پست
مثلا کاری باشه رفتم. تفریحی نه

بازم خوبه هنوزجونی کلی راه پیش روداری

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

حالا که بحثتون داغه یکی به من تفاوت کاشت ناخن و ژلیش توضیح میده.چه فرقی دارن باهم

عزیزم ناخن به شدت خز شده مگه اینکه خیلی کوتاه و ساده بزارید و اصلا جالب نی دیگه مخصوصا تو نسل جدید 

مواد گذاری میشه روی ناخنتون و یه ناخن مصنوعی با حالت طبیعی تر روی سطح ناخن شکل میگیره ک باید هر چند وقت یک بار هم برید برای ترمیمش روی همین براتون لاک ژل یا ژلیش و لمینت هم میزنن 

ژلیش و لمینت روی ناخن خودتون کار میشه و در اصل لاکه

لاکی که مقاوم و برای خشک شدنش باید دستتون بزارید تو یو وی خیلی شیک تر از لاک معمولی و مقاوم و اگر دستکاری نکنید تا ۴۰ روز روی ناخنتون میمونه 

هم برای ناخن دست استفاده میشه هم ناخن پا میتونید با همون لاک بگید براتون طراحی هم کنن یا اینکه ساده بزنید فرنچ و.. بازم سوالی داشتید بپرسید 🌻✨️

@جناس  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ناخن به شدت خز شده مگه اینکه خیلی کوتاه و ساده بزارید و اصلا جالب نی دیگه مخصوصا تو نسل جدید م ...

😘

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

عزیزم ناخن به شدت خز شده مگه اینکه خیلی کوتاه و ساده بزارید و اصلا جالب نی دیگه مخصوصا تو نسل جدید م ...

ممنونم عزیزم انقدروقت گذاشتین وتوضیح دادین ♥️♥️

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
عزیزم پرواز سوییس از ایران رفت و برگشت60 میلیون 60 میلیونم بگیم اونجا خرج جا و خوراک بشه کار نشدنی ن ...

پس هزینه ویزا چی 

بعد تو ایران پس انداز کردن کل حثوث تقریبا غیر ممکنه  خواهرم

سلام گلم من ۲۶سالمه منم همه ی اینایی که گفتی هستم😂😂😂😂

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید

من ۳۲ سالمه متاهلم دقیقا مثل توام،به اضافه اینکه حتی تا حالا از استانمون نتونستم خارج شم مسافرت برم، فقط سه چهارتا شهروروستای نزدیک و چار پنج بار رفتم

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡