2777
2789
عنوان

شوهرم با مامانش خواست بره بیرون گفت تو نیا باهامون😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 208 پست
وظیفه مرد هست حمایت از خواهرش مادرش ... طبیعت مرد دیگ حمایت کنه از اطرافیانش نمیکرد که زنش نبودی

اولا وظیفه هرفرزندی هست از پدر مادرش حمایت کنه مشکل اینه امثال شما خودتون از خانوادتون حمایت میکنین ولی وقتی خانمتون بخواد از خانوادش حمایت کنه مخالفین؟

چرااا ؟؟؟؟؟؟؟؟

اولا وظیفه هرفرزندی هست از پدر مادرش حمایت کنه مشکل اینه امثال شما خودتون از خانوادتون حمایت میکنین ...

چرا حرف تو دهنم میذارین 

پول خودشه بکنه ... از کیسه خلیفه نبخشه مهم نیس 

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا من خیلی سلیته ام یا شماها خیلی بی دست و پا و مظلوم 🤨😐

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
بیشتر ببینید

فقط اینایی که گفتن پسرش بوده فلان عین این میمونه دختر بعد ازدواج ۲۴ بره خونه مادرش بشوره بسابه جمع کنه اگرم شاغله پولش برای اونا باشه میان میگن نههههههه اشتباه از توعه شوهر کردی برای چی نمیگم بچه پدر مادرو ول کنه ب امون خدا من خودمم مادرم پسر دارم ولی واقعا توقعی نباید داشت. حالا میرن عب نداره چی میشه عروسشم ببرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بنظر من شما با این طرز فکر اصلا ازدواج نکن چون پنهون کاری هیچ توجیحی نداره خصوصا اگ طرفت راضی نباشه ...

همین آقایون همین رفتاررو باپدروبرادرخودشون داشته باشن و یجوری مستقیم وغیرمستقیم بگن الویت اولمون اونان بعد همسرم آقایون چکارمیکنن؟ کلا آدم سالم و عاقل رو ازهمین تفکرات میشه تشخیص داد...چه خانم باشه چه آقا 

میدونم عصبانی هستی ولی دلتو بزرگ کن عزیزم، کلا بعضی خریدا اینجوریه که باید یه مرد همراه آدم باشه

زندگی رو اینقد سخت نگیر ما خودمونم یه روزی پیر میشیم

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

چرا حرف تو دهنم میذارین پول خودشه بکنه ... از کیسه خلیفه نبخشه مهم نیس

شما فرزند مادرتون هستین نه شوهرش قرارنیست کمبودهای پدرتون برای مادرتون گذاشت رو شما برای براش جبران کنین

شما وقتی ازدواج میکنین میشین شوهر یه خانم دیگه 

اگه این چرخه رو ادامه بدین درآینده زن شمام کمبودهای شمارو از طریق پسرش جبران میکنه این چرخه همچنان ادامه داره

درضمن من نگفتم کمک نکنه گفتم پنهان کاری نکنه

با مامان و خواهرش مشکلی ندارم حسادتم نمیکنه حسادت رو اون خانوم میکنه که میگه من باهاشون نرم

خب نرو خواهر من هیچ کس صد در صد کامل نیست شوهرت ایراد دیگه ای هم داره؟میزنه معتاده خرجی نمیده تو تخت کم میزاره؟چی؟

اگر فقط اینه زندگیتو جهنم نکن مادرشوهرت داغ دیده س بزار به خودش بیاد

نه نپرسیدم چندباری فقط دعوام شد باهاش اونم بدتر شد اینبار پوشیدم برم قشنگ گفت تو نیا

تو هم اگر دوست داری با اونا برو بیرون . منطقیع دیگه چون شوهرت نمیبره پس کی ببره با دوست اینا . بعدشم دیدی جواب نمیده به خونوادت بگو باهاش حرف بزنن

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

ینفر میشناسم چنتا خواهر داشت پدر بیکار و مفت خور 

همه خرج خ.نخ و خواهرا با پسره بود

درآمد خوبی داشت ولی بعد ۱۵سال هنوز مستاجره

چون به همه خواهراش جهیزیه آنچنانی دادسیمونی داد

از دهن ن و بچش زد داد به خواهر و خانوادش 

اینجور مردا ازدواج نکنن تادختر مردم بدبخت نکنن

۱۳ صفحه رو خوندم در عجبم که چرا بعضی ها متوجه اصل قضیه نمیشن .اسی نمیگه چرا میره میگه منو تو جمعشون راه نمیدن. شوهرم باهام صادق نیست .یعنی چی که گفته تو نیا .سفت و سخت جلوش وایسا 

ینفر میشناسم چنتا خواهر داشت پدر بیکار و مفت خور همه خرج خ.نخ و خواهرا با پسره بوددرآمد خوبی داشت ول ...

ای کاش مادرشوهر منم نداشت حقوق شوهرش و پسراش هست ولی باز از شوهر من توقع داره