2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

25 بازدید | 3 پست

سلام الان خواب دیدم که روسری یا شالی ندارم‌ سرم بدون پوشش بود و یه آقا هر چندبار که من سرم پوشش نداشت منو میدید و اون شخص رو من میشناختم‌ یکی از اقوام نزدیک بود تعبیرش چی میتونه باشه؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

1. عدم پوشش: خواب دیدن اینکه سر شما بدون پوشش است، ممکن است نشان‌دهنده احساس vulnerability یا آسیب‌پذیری باشد. این خواب می‌تواند به معنای این باشد که شما در موقعیتی احساس ناامنی یا عدم محافظت می‌کنید.

2. حضور فرد آشنا: دیدن فردی که او را می‌شناسید (در این مورد یکی از اقوام نزدیک) می‌تواند نشان‌دهنده ارتباطات خانوادگی یا اجتماعی شما باشد. این شخص ممکن است نمایانگر نظرات یا انتظارات خانواده از شما باشد.

3. نگرانی‌های اجتماعی: اگر در خواب نگران واکنش آن فرد نسبت به عدم پوشش خود بودید، این ممکن است نشان‌دهنده نگرانی‌های شما درباره قضاوت دیگران یا فشارهای اجتماعی باشد.

4. تغییرات در زندگی: خواب‌هایی از این دست ممکن است به تغییرات یا تصمیمات جدیدی که در زندگی‌تان در حال رخ دادن است، اشاره داشته باشد. شاید شما به دنبال آزادی بیشتری هستید یا می‌خواهید خود واقعی‌تان را بدون نگرانی از قضاوت دیگران ابراز کنید.

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»