2777
2789

بچم دختر خالشو زد عصبی شدم انقد دعواش کردم صدام گرفته 

هیجانشو نمیتونه کنترل کنه خیلی بچه خوبی بود دوساله وحشی شده۵ سال و نیمشع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرم 

بقیه بچها رو میزنه دعوا و زدن خودش بیفایده س

نمی‌دونم چیکارش کنم

فقط تنها کاری که میکنم نمیزارم بچهای بقیه رو بزنه .جلوشو میگیرم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

پسرم بقیه بچها رو میزنه دعوا و زدن خودش بیفایده سنمی‌دونم چیکارش کنمفقط تنها کاری که میکنم نمیزارم ب ...

چن سالشه

آخه اینم دختر خاله دیگش بهش یاد میده اینم یا اون دختر خاله دیگشو یا میزنه یا خرابکاری می‌کنه 

بچه اسمش روشه

هم میزنه هم ممکنه حرف بد بزنه اینا نشونه بد بودن نیست ولی مهم برخورد شماست

تو خونه باهاش حرف بزن بگو اگه بزنی باهات بازی نمیکنن اگه تکرار کرد بیارش خونه حتی اگه گریه کرد میفهمه عاقبت کارش تنهاییه

اصلا دادو بیداد نکن بدتر عصبی میشه خیلی خونسرد و محکم حرف بزن و انجام بده

با زبون خوش یا تنبیه براش درنظربگیری تنبیه غذانخوردن یا خوراکی نخریدن یا پارک نبردن

الان دعواش میکنم انقد پرو و پوست کلفت شده انگار ن انگار 

چشش ب بقیه میوفته یکی دیگ میشه کلا

چن سالشهآخه اینم دختر خاله دیگش بهش یاد میده اینم یا اون دختر خاله دیگشو یا میزنه یا خرابکاری می‌کنه

۲ سال نیم

کسی به بچه من یاد نداده

خودش میزنه نمی‌دونم چرا

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

با زبون خوش یا تنبیه براش درنظربگیری تنبیه غذانخوردن یا خوراکی نخریدن یا پارک نبردن

با زبون ناخوش دعوا کردم انگار ن انگار

وقتی چشش ب یکی میوفته اینجوری می‌کنه عصابم خیلی خورده