2777
2789
عنوان

همه فامیل فضولا بیاید😐😐😐😐

193 بازدید | 24 پست

آقا به ولا به شما ربطی نداره که کی چرا بچه نداره 

کی چرا ی بچه داره 

کی چرا فلان جنسیت بچه رو نداره 

کی چه زمانی ازدواج میکنه 

کی چه زمانی دانشگاه میره کی چاقه کی لاغره کی اخلاق داره کی اخلاق نداره کی چند سالشه 

کلااااا هر چیزی به تو ربطی نداره 

به ولا زشته اه یکم شعور داشته باشید دیگه باید بیایم بگیم فضولیش به تو نیومده ؟🫤🫤🫤

اصلا نمیخواد برای ما دلسوزی کنید 

گرفتید؟؟؟

خجالت بکشید❌❌❌❌❌❌❌

تازه اونایی که میگید و بعد مسخره ام میکنید شما دیگه خود خر هستید نه مثل خر هااا نه خود خرید !!!!

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

خالم کاش میخوند🥲اینقدررررر نگووووووو یه چییییی بخورررررررر چاااااااق بشییییییی منننننن نمببیببیییخوامممممم چااااااااق بشششششششمممم بفهمممممممممم

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص هم بخوری همین روند ادامه داره.کمبودهای خودشون رو با این سوال‌ها و مثلا زیرسوال بردن دیگران میخوا ...

نمیدونم چی بگم ارتباطم رو قطع کردم بعد ی بازار آدم رو میبینن شروع میکنن به حرف زدن 

اه آدم انقدر سطح پایین :/

من بچه ندارم 

سالها از چشم همه فراریم تا نیش نزنن 

دیروز اتفاقی رفتم یه مراسم خوشحال بودم که کسی یادش نیست یهو یه پیرزن خرفت گیر داده بود باصدای بلند ول نمیکرد اونم تو جمعی که مرد هم بود ... خدا ریشه شون رو خشک کنه نمیدونم چرا ریشه کن نمیشن و منقرض نمیشن 

لطفا برای توصیه های پزشکی ریپ نزنید خودم میدونم . ممنون 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
خالم کاش میخوند🥲اینقدررررر نگووووووو یه چییییی بخورررررررر چاااااااق بشییییییی منننننن نمببیببیییخو ...

واقعا نمیفهمم فازشون چیه 

بیخیال بشید دیگه 

چرا پس ما مثل اونا نیستیم 

به خدا اگه ی بار تو مسائل شخصی کسی دخالت کرده باشم :)

خالم کاش میخوند🥲اینقدررررر نگووووووو یه چییییی بخورررررررر چاااااااق بشییییییی منننننن نمببیببیییخو ...

خوبه بگم پیر شدی برو فیلر بزن چروکات برهههه؟اره خوبه؟ب ت چه اخه😒هی جلو بقیه واسه بدن من نظر ندههههههه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید
من بچه ندارم سالها از چشم همه فراریم تا نیش نزنن دیروز اتفاقی رفتم یه مراسم خوشحال بودم که کسی یادش ...

هر چی می کشیم از زنای نسل قبل می کشیم‌

با این پسر تربیت کردنشون.

مردا سوار سر زنا کردن با خود تحقیر پنداری هاشون بخاطر بیسواد بودنشون و بی اطلاع بودنشون.

خودشون رو فقط ماشین جوجه کشی می دونستن

من بچه ندارم سالها از چشم همه فراریم تا نیش نزنن دیروز اتفاقی رفتم یه مراسم خوشحال بودم که کسی یادش ...

اقااا اصلا مگه ما قراره چقدر زندگی کنیم که ی احمق بخواد اذیتمون کنه 

اصلا هیچی به هیچکس هیچ ربطی نداره 

ما هر چی میخوریم از احترام داری و ادبمونه 

وگرنه همون لحظه میتونیم بگیم به تو ربطی نداره فضول سرت تو کار خودت باشه 

واقعا نمیفهمم فازشون چیه بیخیال بشید دیگه چرا پس ما مثل اونا نیستیم به خدا اگه ی بار تو مسائل شخصی ک ...

وای 🥲بخدا نمیدونم چیکار کنم بهش گفتم جلو بقیه نگو بتزم میگه ،میگه برا خودتون میگم ،نمیخوام بگی،سری اخر جلو بابام گفت ،بلند شدم برم بحثش زود تموم بشه،میگه بهشون هم بگی بر میخوره😐اره بر میخوره فضولی نکن تو😐😐وای چقدر حرص میدن😐😐

بیشتر ببینید
خوبه بگم پیر شدی برو فیلر بزن چروکات برهههه؟اره خوبه؟ب ت چه اخه😒هی جلو بقیه واسه بدن من نظر ندههههه ...

وای دقیقا جالب اینه ما هم میدونیم اونا رو چی اذیت میکنه اما نمیگیم 

به خدا از همین ناراحتم 

چون اگه مثل اونا بودم که الان اذیت نمیشدم 

ولی ما به خاطر ادب و ترس از خدا نقطه ضعف هاشون رو نمیگیم 

اقااا اصلا مگه ما قراره چقدر زندگی کنیم که ی احمق بخواد اذیتمون کنه اصلا هیچی به هیچکس هیچ ربطی ندار ...

بخدا اره ماهم زبونشو داریم ولی احترام نگه میداریم

بیشتر ببینید
هر چی می کشیم از زنای نسل قبل می کشیم‌با این پسر تربیت کردنشون.مردا سوار سر زنا کردن با خود تحقیر پن ...

باز فرهنگ زنای قدیم رو میشه درک کن ولی باور کنید نسل جدیدم خیلی ها همینن 

بر میگرده به شخصیت آدما 

وای دقیقا جالب اینه ما هم میدونیم اونا رو چی اذیت میکنه اما نمیگیم به خدا از همین ناراحتم چون اگه مث ...

🥲🥲هی میخوام فراموش کنم حرفاشونو باز نمیذارن 

بیشتر ببینید