یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلاً به زور نده. بفهمه برات مهمه بدتر میکنه. بعضی بچه ها هوا که گرم بشه غذاشون کم میشه. سعی کن چیزایی که دوست داره درست کنی بیار براش خورد خورد نخورد اصرار نکن. بچه های هیچکدوم از این سوپ و حریره رو اینا دوست نداشتن غذای سفره رو میخواستن
هوا هم گرمه مزید بر علت شده،ببرش پارک،توی تاپ که داره لذت میبره،یه غذای خوشمزه بزار دهنش،نمیدونم تخم بلدرچین برای سنش مناسبه یا نه،ولی آبپز کن با خودت ببر پارک،اگر برای سنش مناسبه،حواسش که پرت بازی و دیدن بچه ها شد بزار دهنش
۱۴ صلوات بفرست ۷ تا سوره حمد بخون بعد هر. اتمام سوره حمد فوت کن به آب دوباره ۱۴ صلوات بفرست هدیه به چهارده معصوم صبح ها ناشتا بهش بده کم کم غذا رو میخوره
۱۴ صلوات بفرست ۷ تا سوره حمد بخون بعد هر. اتمام سوره حمد فوت کن به آب دوباره ۱۴ صلوات بفرست هدیه به ...
فعلا یه راهکاری پیدا کن ببین مثلا خوراکی چیزی میخوره یا نخ هر چی باشه مهم نیست عسل میخوره خال خالی مشکلی نیست کم کم علایق غذایی پیدا میکنه به خوردن علاقه مند میشه