ستاره_جانم مدیر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3303 عنوان پسرم با چرخای ماشینش بازی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 80 پست من استرس میگیرم دور از جون اوتیسم نباشهیا دستشو تکون میده زیاد بازی میکنه 1404/01/18 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somi1986 عضویت: 1391/03/21 تعداد پست: 2472 واکنش به اسم،اشاره کردن به چیزی،این دو مهمتره تا اونا پسر داداش من مشکوک ب اتیسم واکنش به اسم نداره اثلا چهار سالشه اسمشو هنوز نمیشتاسع انگار ناشنواس ولی شنوایی بردن خوب بوده خدایا شکرت
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 4176 ماشین لباسشویی هم روشن میکنم دوست دارهولی غرق نمیشهحرف بزنی برمیگرده میخنده نمیخام اصن وایب منفی بدم بهت خدایی نکرده ولی خب کلن علاقه به چیزایی که میچرخن تو کودکان اوتیسم وجود داره البته دور از جون کوچولوی شما چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
ستاره_جانم مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3303 ول کن خودتو درگیر نکن بچه های منم عاشق چرخ ماشیناشون بودن یا عاشق لباسشویی بودن پسرم هی میچرخید و می ... خداروشکر عزیزززمپس اونام بازی میکردن
کیتی_شکلاتی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 4908 پسرداییم اینطور بود یک ساعت یه ماشین میگرفت دستش چرخشو می چرخوند اما سالمه خدارو شکر
پریساجونی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3755 ببین پسر منم کل روز با چرخ کامیونش بازی میکرد عاشق پنکه بود که تو اسباب بازیاش انواع پنکه رو گرفته بودیمولی خداروشکر الان ۹ سالشه هیچ مشکلی هم نداره یادمه چند نفرم بهم تیکه انداختن که هیچ وقت حلالشون نمیکنم دلمو آشوب کردن لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
ستاره_جانم مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3303 پسر داداش من مشکوک ب اتیسم واکنش به اسم نداره اثلا چهار سالشه اسمشو هنوز نمیشتاسع انگار ناشنواس ولی ... علایم دیگه چی
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1727 ببرید دکتر حتماخیالتون راحت می شهاگر خدایی نکرده اوتیسم داشته باشه توی این سن ممکنه درمانوبشه و بازم خیالتون راحت می شه
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 4176 جدیدا گیر الکی میدن به بچه بچه های من عاشق چرخ ماشیناشون بودن عاشق لباسشویی و طرز کارش بودن دائم میچ ... متوجهم خداروشکر بچه هاتون سالمن ولی اوتیسم جدیدا خیلی شایع شده بین بچه ها نه خب گیر الکی نیس نگران میشن حق دارنی تست ساده بگیرن از بچه ها خیالشون راحت میشه این گیردادنا تو سن کم بچه خیلی بهتر ازین که بچه بزرگ شه بخاد بره مدرسه ..اون موقع دیگه کاریش نمیشه کرد چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3154 یکی از نشانه های اتیسم اینه با چرخ ماشین بازی کنه؟ من دخترم با هرچیزی کاری فکرشو نمیکنی بازی میکنهحتی با یه تیکه کاغذ ساعت ها دقیقه ها وقت میگذرونه خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
banoooooooooooooo عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2130 نمیدونم بقیه بچه ها هم بازی میکنن با چرخ اره بابا پسرا همه چرخ دوس دارن بچه منم ۱۵ ماهشه کامیونشو برمیگردونه چرخاشو میچرخونهبا به چیز ساده رو بچت مارک نزن
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 8961 خداروشکر عزیزززمپس اونام بازی میکردن اره،بخدا بیشتر فیلمهایی که بچگی ازشون گرفتم دارن میچرخن دور خودشون سرشون گیج میرفت میفتادن باز پامیشدن میچرخیدن نگران نکن خودتو بچتم اذیت نکن با یدونه علاقه به چرخیدن هیچکس اتیسم نمیگیره کلی علامت باید ببینی تا تازه شک کنی کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ستاره_جانم مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3303 ببین پسر منم کل روز با چرخ کامیونش بازی میکرد عاشق پنکه بود که تو اسباب بازیاش انواع پنکه رو گرفته ب ... وای اره دل منم آشوبببب
ستاره_جانم مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3303 اره،بخدا بیشتر فیلمهایی که بچگی ازشون گرفتم دارن میچرخن دور خودشون سرشون گیج میرفت میفتادن باز پامیش ... مرسی که گفتی