2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه با این انتخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 129 پست
قبل از ازدواج نه از روز بله برون، دعواااااا سر مهریه ، همون اینو گفت ، بابات اونو گفت ، بعد جلوی من ...

این مردا رو خوب می شناسم. اینا خوب بشو نیستن‌ چون اصلا بزرگ نشدن. خودت رو خسته می کنی به مادرت فشار بیار برای طلاق

همین الانشم شاغلم داداشم علنا بهم گفت ما به اندازه کافی تو زندگیمون مشکل داریم تو قوز بالا قوز نشو م ...

یعنی چی

زندگی ات داره به فنا میره

برو منطقی به بابات بگو من اشتباه کردم و میخوام درستش کنم. اشتباه کردم با این آدم ازدواج کردم. نمیشه که کل زندگیمو نابود کنم.

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مردا رو خوب می شناسم. اینا خوب بشو نیستن‌ چون اصلا بزرگ نشدن. خودت رو خسته می کنی به مادرت فشار ...

بنظر من اسی باید بره به پدرش بگه

مامانا اونم نسل قدیم کلا احساسی برخورد میکنن اره دق میکنیم و این حرفا

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
منم همینطور باور کن من مرگشم تصور میکنم میگم بمیره که برم چقدر جوابش بدم، بعد از تو جوابام دوباره یه ...

آرزوی مرگ رو برای هیچکس نکن درست نیست ، الان ناراحتی اینو میگی 

به هرحال اونم جوون یک خوانواده س چطوری دلت میاد بگی 

بقول معروف : 

هرگاه رد پای کسیکه آرامشم را گرفته بود دنبال کردم بخودم رسیدم.روی خودت هم کار کن شاید یجاهایی مقصری 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

هيچكس از طلاق حمايت نميكنه اما فكر كن خدايي نكرده دو روز ديگه يه بچه اي بياد كه پدرش همچين مردي باشه علاوه بر خودت يكي ديگه هم نابود ميشه زندگيتو بيشتر از اين حرومش نكن به نظرم

ببین شوهر من هم تقریبا همینطوری بود خسته شدم از دستش، الان در حال جدایی ام، اما چرا دلتنگشم؟ چرا دلم ...

مكانيسم مغزه وقتي از يكي دور ميشه هي سعي ميكنه خاطرات خوبشو باداوري كنه در صورتي كه اون فرد واقعا اينطوري نبوده

دقیفا شوهر من از یه دختر سیگار گرفته کشیده منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم که چرا این کارو کردیاون برگشت ...

وای که منم چقد از این رفتارا بدم میاد به شوهرم میخام به چشم عابر بانک نگاه کنم، اما بازم دلم خنک نمیشه واز صب تاعصر که از کار میاد همش میگم چیکارکرد باکی صمیمی شده مخه کیو زده..... 

دارم دیوونه میشم حالم خرابه، مثل یه معتادی که دسترسی ندارم به مواد

هي  با خودت نگو واي چقدر خوب بود چقدر اونروز بهمون خوش گذشت و...دلايلي كه به خاطرش خواستي طلاق بگيري و يادت بيار

من ۱۵ ساله ازدواج کردم فقط سال اول خوب بود دیگه بعدش تحت تاثیر خانواده بی صفتش اخلاقش عوض شد تا یه سال هر چی من می گفتم نه نمیاورد خودش همش خرجم میکرد دیگه نمی دونم چی بهش گفتن خدا لعنتشون کنه که شد یه خسیس بد دهن که همش دعوا داره

منم به خاطر بابام کوتاه میومدم 

هی می گفتم تا بابام زندست تحمل کنم ولی بعد فوتش هم هیچ غلطی نکردم یعنی هم یه خرده اخلاقش بهتر شد دلسوزی میکرد هم بچم کوچیک بود

حالام منتظرم بچم بزرگ شه ولی خودم می دونم بزرگم‌شه باز هم همینم نشستم یکی به زور منو از این زندگی بکشه بیرون

حالا ادم تا بچه نداره از یکی می کشه من که باید از دوتاشون بکشم از بس پسرمم اذیتم میکنه اصلا به حرفم نیست 

ولی به قول اون کاربر یه مدت هم که قهر میکنم باز خود خرم دلتنگ‌میشم و طاقت نمیارم 

ببین شوهر من هم تقریبا همینطوری بود خسته شدم از دستش، الان در حال جدایی ام، اما چرا دلتنگشم؟ چرا دلم ...

چون این مساله خیلی اهمیت نداره در حدی که طلاق گرفته بشه.البته مشکل شمارو نمیدونم ولی استارتر واقعا شرایطش در حد طلاق نیست

طلاق آخرین راهه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من ۱۵ ساله ازدواج کردم فقط سال اول خوب بود دیگه بعدش تحت تاثیر خانواده بی صفتش اخلاقش عوض شد تا یه س ...

منم تو همین فکرم 

اما نمی‌دونم چرا درست بشو نیست 

به من میگه بجای کتاب خوندنات رو شخصیتت کار کن 

ما خیلییییییی اختلاف شخصیت و عقیده داریم ، شوهر من فکر می‌کنه خیلی زندگی خوبی واسم ساخته در صورتیکه از نظر خودمو خانواده م دارم تو .... دست و پنجه نرم میکنم 

عقیده ش اینه ما جلوی کسی کم نمیاریم

مادر بزرگش گفت مامان اینا قوم وحشی هستن( پدر ندارن ، مادرشونو با بچه هارو می‌گفت ) باهاشون دهن به دهن نشو 

واقعا درست می‌گفت 

الآنم شوهرم چون دو رو هستش، نسبت فامیلی دوری هم داریم تو کل فامیل نشون داده خیلی آدم آروم و سر به زیری هست ، هیچکس حرفامو باور نمیکنه که آنقدر وحشی و بی ادبیه

من یه دفعه قبلاً نامزد کردم و بهم خورده( با کسی دیگه) 

خانواده م میگن این موضوعی نیست که بخاطرش طلاق بگیری 

اما شوهر من هنوووووز بخاطر اینکه اولین مهمانی که مادرش داده بود و ما دعوامون شده بود و نرفتیم ( خودش گفت نمیریم) بعد از یکسال و نیم دعوا می‌کنه که تو باعث شدی نریم 

یا اینکه الکی میگه مادرمو خونه دعوت نمیمنی، حالا مادر بی همه چیزش خودش خونمون نمیاد چرا؟ چون خبر مرگش زانوهایش درد می‌کنه و ما آسانسور نداریم 

از طرفی ۱۰ دفعه خونه مادرش مهمانی دادیم که دهن گشاد خانواده شو ببندیم نکن مهمانی نمی‌دن 

حالم ازشون بهم میخوره بخدا انگار به یکی ازدواج کردم مال ۱۰۰ سال پیشن