2777
2789

از ته دلم آرزو دارم برگردم خونه بابام 

تو این یکسال و نیم که ازدواج کردم ، همیشه با شوهرم دعوا داریم 

هیچوقت حمایتم نمیکنه، همیشه تا بحثی پیش میاد شروع می‌کنه زخم زبون زدن ، شروع می‌کنه تهدید کردن که باشه من عوض میشم من فلان میکنم و ....

همیشه بخاطر خانواده ش دعوا داریم ، چرا دعوت نمیکنی؟ چرا تبریک نگفتی؟ چرا کادو ندادی؟ چرا زنگ نزدی؟ چرا از حرفهاشون ناراحت میشی ؟ 

در مورد هر چیزی که بحث کنیم برمیگرده از روز اول که با تمسخر و زخم زبون همه چیو تو سر من خالی می‌کنه 

امشب بهش گفتم من دوست دخترت نیستم مراقب حرف زدنت باش

من دوست دخترت نیستم که الان حرف بزنی و بری پی کارت ، فردا با هم تو یه خونه ایم

بهش گفتم حرف‌هات مثل پوتک تو سرمه 

گفت همش سرت تو کتابه و بجای این کتابها رو اخلاقت کار کن، گفتم اگر این کتابها نباشن که تا حالا خودکشی کرده بودم 

بهش گفتم حمایتگر نیستی ، گفتم همیشه مقابلم ایستادی 

خودم انتخابش کردم ، لعنت به من 

کاش صبح رو نبینم 

نمی‌دونم چرا خدا منو نمی‌کشه ، نمیتونم طلاق بگیرم خانواده م واسه طلاق حمایتم نمیکنن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مث من من ریدم با انتخابم چشم بسته انتخاب میکردم بهتر میشد

چکار کنیم 

الان نشستم دارم گریه میکنم 

هر روز میام خونه بابام  ، میرم خونه خودم میشینم گریه میکنم 

هیچوقت احساس خوشبختی نکردم

قبل از ازدواج خودشو خیلی احساساتی نشون میداد، بعد از ازدواج انگار دشمنشم

چه غلطی کردم 

برای طلاق منتظر حمایت کسی نباش. این مرد برات زندگی خوبی درست نمیکنه

وقتی خانواده م قبول نمیکنن

میگن خوب میشه 

میگن تو ولش کن تو بیخیال باش 

بیخیال چند تا چی؟ بیخیال پولهایی که خرج خانواده ش میکنه؟ بیخیال زندگی که واسم نذاشته؟ بیخیال زخم زبوناش؟ بیخیال چند تا چیز؟ باور کن بخاطر عروسی پسر همسایه پدر بزرگش که تو روستا بوده با من دعوا می‌کنه که چرا نیومدی😭😭😭

زنی که خرج داره ارج داره زنی که خرج داره ارج دارهتازه امشب ب این حرف رسیدممم

دقیفا شوهر من از یه دختر سیگار گرفته کشیده منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم که چرا این کارو کردی

اون برگشت و گفت کاری نکردم که از فردا ولت میکنم میرم پی عیاشی بفهمی کثافت کاری یعنی چی و هعی منت که اره من خوبم تو بدی فلانی بیساری

از امشب تصمیم گرفتم بی عرضه گیو بزارم کنار هعی خرجای گرون قیمت بتراشم براش هعی به خودم برسم حتی میخوام سیگار گرون قیمتم بکشم زنی که خرج داره ارج داره اون موقع عزیز میشم 

من تو ذهنم همش درحال طلاقمولی زندگی واقعی عرضه ندارم

منم همینطور 

باور کن من مرگشم تصور میکنم 

میگم بمیره که برم 

چقدر جوابش بدم، بعد از تو جوابام دوباره یه داستان تازه شروع میکنه

دقیفا شوهر من از یه دختر سیگار گرفته کشیده منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم که چرا این کارو کردیاون برگشت ...

شوهر منم همش میگه ببین من با دوستام بیرون نمیرم 

ببین من اهل هیچی نیستم 

خب خاک بر سر تو متاهلی، کدوم گوری میخوای بری 

الهی خبر مرگت بیاد 

وقتی خانواده م قبول نمیکننمیگن خوب میشه میگن تو ولش کن تو بیخیال باش بیخیال چند تا چی؟ بیخیال پولهای ...

بیخیال هیچکدوم نشو. به مادرت بگو میرم دنبال کار وردن خونه مردم و جدا میشم. اینطوری تحریک میشه حمایتت کنه

زنی که خرج داره ارج داره زنی که خرج داره ارج دارهتازه امشب ب این حرف رسیدممم

بابا من خرج میکنم 

به خودم میرسم 

بدبختی از اختلاف فرهنگی مونه

از اینه که این پسر منو از خودش نمیدونه ، انگار با دشمنش طرفه

بیخیال هیچکدوم نشو. به مادرت بگو میرم دنبال کار وردن خونه مردم و جدا میشم. اینطوری تحریک میشه حمایتت ...

همین الانشم شاغلم 

داداشم علنا بهم گفت ما به اندازه کافی تو زندگیمون مشکل داریم تو قوز بالا قوز نشو 

مامانم میگه میخوای بابات سکته کنه 😭

واسه همین میگم کاش بمیرم 

همین الانشم شاغلم داداشم علنا بهم گفت ما به اندازه کافی تو زندگیمون مشکل داریم تو قوز بالا قوز نشو م ...

هیچکس بخاطر طلاق کسی نمرده. اگر شاغلی دردت چیه؟ اول مهریه ات رو اجرا بذار و بعد جدا بشو