2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقد چرخ نیس کلن علاقه به شکل دایره یا چرخیدن مثلن چرخش لباسشویی یا نگا کردن به چرخیدن اشیا اطراف 

این یکی از علائمشه بی توجهی به رفتارا و حرفای شما یا اختلال در یادگیری یا به اصطلاح یاد نگرفتن و گذاشتن همه تمرکزش روی یه موضوع خاص میتوونه از علائمش باشه 

استرس دارم چند روزه سر همین موضوعا ب خدا

ول کن خودتو درگیر نکن بچه های منم عاشق چرخ ماشیناشون بودن یا عاشق لباسشویی بودن پسرم هی میچرخید و میفتاد زمین خودش میخندید به خودش 

الان ده سالشه سالم سالمه 

چرا عیب میذاری رو بچه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
وای توروخدا ول کنین این چیزارو چیه جدیدا مد شده بچه تا میچرخه میگن اتیسمه یا بچه نگاه لباسشویی میکنه ...

خب چون واقعا یکی از علائم واضح اوتیسم همینه مادر بلخره باید از یه جایی تشخیص بده دیگ

وای توروخدا ول کنین این چیزارو چیه جدیدا مد شده بچه تا میچرخه میگن اتیسمه یا بچه نگاه لباسشویی میکنه ...

خب چون واقعا یکی از علائم واضح اوتیسم همینه مادر بلخره باید از یه جایی تشخیص بده دیگ

عزیزم فقد چرخ نیس کلن علاقه به شکل دایره یا چرخیدن مثلن چرخش لباسشویی یا نگا کردن به چرخیدن اشیا اطر ...

ماشین لباسشویی هم روشن میکنم دوست داره

ولی غرق نمیشه

حرف بزنی برمیگرده میخنده

جدیدا گیر الکی میدن به بچه 

بچه های من عاشق چرخ ماشیناشون بودن عاشق لباسشویی و طرز کارش بودن دائم میچرخیدن تو خونه انقد که سرشون گیج میرفت 

الان بزرگ شدن سالم سالمن  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰