2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام یه روزمثل خودت بودیم ولی یادت باشه استرس هامون همراه سنمون بزرگترمیشن پس ازلحظه لحظه زندگیت لذت ببر

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

امتحان ندارم ولی کاش داشتم و دقیقا جای تو بودم ...

یه هفته س مریضم هیچ جوره سرپا نمیشم عفونت کل بدنم و گرفته ...

تو این وانفسا ناخنم رفته تو گوشت دستم و قرمز و متورم و عفونت کرده 

...

کاش دبیرستان بودم درس میخوندم

آاااااخ گفتی از ۴ صبح بیدارم درس میخونم دریغ از یه کلمه که یاد گرفتع باشم😂😂😂

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید
مام یه روزمثل خودت بودیم ولی یادت باشه استرس هامون همراه سنمون بزرگترمیشن پس ازلحظه لحظه زندگیت لذت ...

من مادر دوتا بچه هفت ساله ام. 

دکتری میخونم عزیزم کاش الان جات تو رختخواب بودم یه دل سیر میخوابیدم 

اونام استرسای بیشتری دارن باز ما استرسمون امتحانه

گل گفتی

دلم میخوادبرگردم به اون دوران که فقط دغدغه امتحان و درس داشتم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
والا از این دوران گذشته ام الان باید برم ازمایش قند دو مرحله ای بارداریخواب کجا بود

من ۳باراین آزمایشودادم باراول گفتن مشکوکی باردومم آزمایشم بایکی دیگه جابه جاشدبالاخره۵باراون زهرماری روخوردم و۹بارازم خون گرفتن درعرض یک هفته😂

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم