بزار تو چیزی که دوست داره پیشرفت کنه اولا میتونه بزرگ شد تو اینستا فعالیت کنه خودش کلی دارمد داره دوما میتونه گالری نقاشی بزنه میدونی چقدر درامدش خوبه ؟ میتونه طراح بشه ؟ مامانم منم با این فکرا مجبورم میکنه درس بخونم با اینکه استعدادم چیز دیگه ای هستش هعییییی از این والدین نااگاه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نقاشی زیاد میکشهولی وقتی ازش میپرسم کدوم و میخوای بری میگه تو بگو من نمیدونم میگم به قلبت رجوع کن بب ...
بنظرم ببرش کنسرت موسیقی یا کلاس پیانو ببینه یا ببرش کلاسای عکاسی و همه اینا یه روز بره تجربه محیط بعدش ازش بپرس دوست داری کدومو یاد داشته باشی اونوقت بفرستش همونجا
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1