2777
2789
آرایشگری میگم یوقت سرپا بودن شاید بهش آسیب بزنه و همینطور بوی مواد

اینم هست اما حالا یاد بگیره خواست انجام میده نخواستم نمیده مهم اینه هنری بلده لنگ نمیمونه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگری میگم یوقت سرپا بودن شاید بهش آسیب بزنه و همینطور بوی مواد

یکی از فامیلای ما به سختی رفت خارج کشور خوبی هم رفت اونجا هیچ مدرک تحصیلی نداشت صرفا با همین آرایشگری که اینجا بلد بود به همه چیز رسید خدا رو شکر چندتا بچه کوچیک داشت همشونو با همین آرایشگری تو کشور غریب بزرگ کرد شوهرم نداشت الانم نگاش کنی قشنگ ۲۰ سال جوونتر از سنش میزنه بی اغراق

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بزارید بچگی کنه اه

پاییز و زمستون درس میخونه

روزای تعطیل با دوستاش بازی میکنه

برای جایزه کارنامه هاش اسباب بازی میگیریم بازی میکنه

میبریمش گردش و تفریح و مهمونی... زیاد میریم اینور اونور

برای تابستون هیچ برنامه ای نداره یعنی کل تابستون و از صبح تا شب فقط بازی کنه؟ 

به نظرم تابستون و هفته ای چند روز بره یه کلاس مفید که آینده داشته باشه و روزهای تعطیل هم گردش و بازی

عزیزم من نقاشم از بچگی رفتم نقاشی با درامد پارسالم از فروش تابلو نقاشی و برگزاری کلاس امسال قراره ما ...

چه عالییی😍

آره نقاشی و رنگ آمیزی خیلی دوسداره

منظورتون از برگزاری کلاس اینه که درس میدین؟

نقاشی که توش رنگ آمیزی داشته باشه اسمش چیه بفرستم؟

میشه بدونم چند سالتونه؟

بزار تو چیزی که دوست داره پیشرفت کنه اولا میتونه بزرگ شد تو اینستا فعالیت کنه خودش کلی دارمد داره دو ...

آره درسته علاقه داره

نه من اصلا نمیگم حتما درس بخونه یا بره کلاسای سخت یا بدون علاقه

چه عالییی😍آره نقاشی و رنگ آمیزی خیلی دوسدارهمنظورتون از برگزاری کلاس اینه که درس میدین؟نقاشی که توش ...

بله مدرس نقاشی هستم ۲۴ سالمه 

فعلا بفرستیدش گواش بنظرم گواش روی بوم 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗