یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
وای خداداره میگه هشت سالشه الان چ کاری چ هنری بزارم یاد بگیرع!!!بچه برادرم ۹سالش بود گذاشتنش برا یا ...
ی سریا نمیدونم چرا حرفاشون ادمو میسوزونه
بهترین کار همینه
عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
خیلی زوده بیچاره الان باید ب فکر بازی باشه و صد درصد تا بزرگ بشه همه چیز عوض شده
بیچاره چرا؟
بهترین کاره
نمیخواد بزنه تو سرش که میره ی اموزشی میبینه ک ب درد بزرگسالیش بخوره
🤣 بابا منظورم برای آینده اش مفید باشه و به درآمد برسه
خخخخ اهاخببب میگم
زدی گند تو حالم، زن
گلم دخترمن ویولن میره اماامااما سخته ولی اجراهاپول میدن
بره بافت مواگر دوسداره
منو نگــــاه کن، از سیاهیابرای تو روشنی کشیدم...🎼🎼🎼۰۰۰۰امیــر رشونــــد 🌿"دنیا جایی شده که لبخندها مصنوعیست، دردها پنهان، و دلتنگیها بیجواب... گاهی دلت میخواهد فقط بخوابی تا هیچکس، هیچچیز و هیچدردی را حس نکنی... دنیا برای دلهای پرزخم، جای ماندن نیست." 💔
من یکی از دوستام از ۱۷ سالگی استاد سیاه قلم بود از بچگی یاد گرفته بوده
اتفاقا خوبه که از الان به فکرشی بچه ها چیزی که از بچگی یاد بگیرن توش خیلی پیشرفت میکنن به نظر من همون بازیگری بفرستش ۱۴_۱۵ سالم شد بفرستش آرایشگری یاد بگیره