2777
2789

اول علاقه خودش شرطه

پیشنهاد من زبان+عکاسیه

زبان که همیشه و همه‌جا لازمه

عکاسی هم یه کار مستقله که نیازی به تیم نداره

وقتی حرفه‌ای شد میتونه فیلدش رو مشخص کنه مثلا طبیعت، چهره و ... 

هم میتونه تو سوشال مدیا شر کنه و از تبلیغات درآمد داشته باشه هم میتونه استدیو بزنه و از کارش درآمد داشته باشه

Use things , Love people

منظورتون اینده شغلیه؟یا واقعا درامد بچه ۸ ساله؟

آینده شغلی

من خودم الآن ۳۲ سالمه استقلال مالی ندارم تازه از یه سال پیش شروع کردم پول جمع کردن و طلا خریدن

نمیخوام مثل من بشه

میخوام در آینده همه چی داشته باشه و از سن کم مستقل بشه تا مجبور نباشه به خر قیمتی ازدواج کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظورم اینه یه چیزی بره که برای آینده اش مفید باشه و صرفا سرگرمی نباشهدر آینده به درآمد برسه

چیزی که علاقه داشته باشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
۸میخوام هنری بره که وقتی به سن جوانی رسید درآمد داشته باشه و تازه توی جوونی با عجله یه شغل انتخاب نک ...

الان که هنوز کوچیکه 

اگه خودش علاقه به یه هنر خاص داره بحث جداست 

ولی بنظرم عکاسی بین اینا بهتر باشه می‌تونه آتلیه کار کنه 

کار های رزینی هم قشنگ هستن 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
دقیقاامیگم یعنی تازه نوجوون یا جوون شد به فکر این نیفته که چطوری درآمد کسب کنهدلم میخواد از همین الآ ...

همه ی این هایی که گفتی ۹۰درصدش به استعداده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نقاشی دوسداره ولی به نظرم اصلا مفید نیست

عزیزم من نقاشم از بچگی رفتم نقاشی با درامد پارسالم از فروش تابلو نقاشی و برگزاری کلاس امسال قراره ماشین بخرم البته اگه از نظر شما مفید نیست میتونید کلاس دیگه ای بفرستیدش

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

فقط بفرستش کلاسای هوش مصنوعی 

آینده همش همینه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

آینده شغلیمن خودم الآن ۳۲ سالمه استقلال مالی ندارم تازه از یه سال پیش شروع کردم پول جمع کردن و طلا خ ...

اها خب عزیزم از بین اینایی که ذکر کردی اول باید ببینی استعدادش تو کدومه و به کدوم علاقه داره و اینکه خوانندگی که برای دختر تو ایران اینده ای نداره و اینکه همه صداشو ندارن باید تست بشن بازیگری هم اگه بخواد درسشو بخونه حتما باید دانشگاه تهران بیاره که رتبه ۲ رقمی کنکور رو میخواد و اینکه بیشتر پارتی نیازه تا استعداد از بین گزینه های دیگه ای که هم نام بردین هرکدوم اینده خودشونو دارن ولی بین اینا بنظر من عکاسی از همه بهتره 

ولی درکل برمیگرده به استعداد و علاقه دخترتون

به نظرم حرفه‌ای که خودش علاقه داره از همه‌شون بهتره. هرچند اگه من جای شما بودم در کنار علاقه‌ی خودش به عکاسی هم یه سیخونکی می‌زدم. هنریه که حتی توی زندگی روزمره هم کاربردیه.

بامزه‌ها, پیشنهاد دوستی موستی ندین.بنده همسررررر دارم و دنبال دوست موست نیستم.