2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ساله و درامد؟؟

خخخ طفلی. بخدادلم سوخت

منو نگــــاه کن، از سیاهیابرای تو روشنی کشیدم...🎼🎼🎼۰۰۰۰امیــر رشونــــد 🌿"دنیا جایی شده که لبخندها مصنوعی‌ست،  دردها پنهان،  و دلتنگی‌ها بی‌جواب...  گاهی دلت می‌خواهد فقط بخوابی  تا هیچ‌کس، هیچ‌چیز و هیچ‌دردی را حس نکنی...  دنیا برای دل‌های پرزخم، جای ماندن نیست." 💔

بیشتر ببینید
منظورم اینه یه چیزی بره که برای آینده اش مفید باشه و صرفا سرگرمی نباشهدر آینده به درآمد برسه

خیلی زوده بیچاره الان باید ب فکر بازی باشه و صد درصد تا بزرگ بشه همه چیز عوض شده

درامد دختر 8 ساله؟ مگه بفرستی تو مترو ساز بزنه

این چ حرفیه

چند سال طول میکشه یاد بگیره بعدم میتونه برو اموزش بده

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

علاقه خودش به کدوم اینا بیشتره همشون آینده دارن سعی کن طبق علاقه خودش بره ک بعدا رها نکنه نصفه نیمه بمونه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید