2777
2789
علاقه خودش به کدوم اینا بیشتره همشون آینده دارن سعی کن طبق علاقه خودش بره ک بعدا رها نکنه نصفه نیمه ...

نقاشی زیاد میکشه

ولی وقتی ازش میپرسم کدوم و میخوای بری میگه تو بگو من نمیدونم 

میگم به قلبت رجوع کن ببین چیو دلت میخواد بری

باز میگه تو باید بگی

نقاشی دوسداره ولی به نظرم اصلا مفید نیست

بزار تو چیزی که دوست داره پیشرفت کنه اولا میتونه بزرگ شد تو اینستا فعالیت کنه خودش کلی دارمد داره دوما میتونه گالری نقاشی بزنه میدونی چقدر درامدش خوبه ؟ میتونه طراح بشه ؟ مامانم منم با این فکرا مجبورم میکنه درس بخونم با اینکه استعدادم چیز دیگه ای هستش هعییییی از این والدین نااگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره چرا؟بهترین کارهنمیخواد بزنه تو سرش که میره ی اموزشی میبینه ک ب درد بزرگسالیش بخوره

دقیقا

مثلا به وقتش هم درس میخونه

هم با دوستاش میریم اینور اونور بازی میکنه

همیشه هم برای جایزه کارنامه هاش اسباب بازی میخریم

با مطالعه هم خیلی علاقه داره

میگم این سه ماه تابستون ها رو هم یه هنری بره که برای آینده مفید باشه

نقاشی زیاد میکشهولی وقتی ازش میپرسم کدوم و میخوای بری میگه تو بگو من نمیدونم میگم به قلبت رجوع کن بب ...

بنظرم ببرش کنسرت موسیقی یا کلاس پیانو ببینه یا ببرش کلاسای عکاسی و همه اینا یه روز بره تجربه محیط بعدش ازش بپرس دوست داری کدومو یاد داشته باشی اونوقت بفرستش همونجا 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
نقاشی دوسداره ولی به نظرم اصلا مفید نیست

دختر من،7سالشع خیلی ب نقاشی علاقه داره خودش میگه میخوام نقاش شم در اینده  نمایشگاه نقاشی بزنم 

اتفاقا دوست دارم کنار درس و اینا ب نقاشی هم کاری کنم علاقه بیشتری پیدا کنه کلی ام تشویقش میکنم

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ببین بچه این سنی تا بزرگ بشه بارها علایقش تغییر میکنه

ممکنه الان براش یه کلاسی رو شروع کنی و دو سه سال دیگه نخواد ادامه بده

از این سن برای تعیین جهت آینده اش بهش فشار نیار. بذار خودش پیش بره ببین چی پیش میاد

رنگیو نمیدونم.ببین هرهنری یاد بگیره اوکیهمن یکی از دوستام از ۱۷ سالگی استاد سیاه قلم بود از بچگی یاد ...

رنگ آمیزی خیلی دوسداره

توی خونه هم زیاد نقاشی میکشه هم زیاد کتاب میخونه

این دوتا رو میدونم خیلی دوسداره