2777
2789

وای خدا

داره میگه هشت سالشه الان  چ کاری چ هنری بزارم یاد بگیرع!!!

بچه برادرم ۹سالش بود گذاشتنش برا یادگیری  موسیقی. الان ۱۸ سالشه فول فوله و درامد داره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقاشی دوسداره ولی به نظرم اصلا مفید نیست

چرا سیاه قلم میتونه استاد بشه خب

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
وای خداداره میگه هشت سالشه الان چ کاری چ هنری بزارم یاد بگیرع!!!بچه برادرم ۹سالش بود گذاشتنش برا یا ...

ی سریا نمیدونم چرا حرفاشون ادمو میسوزونه

بهترین کار همینه

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
خیلی زوده بیچاره الان باید ب فکر بازی باشه و صد درصد تا بزرگ بشه همه چیز عوض شده

بیچاره چرا؟

بهترین کاره

نمیخواد بزنه تو سرش که میره ی اموزشی میبینه ک ب درد بزرگسالیش بخوره

بیشتر ببینید
🤣 بابا منظورم برای آینده اش مفید باشه و به درآمد برسه

خخخخ اهاخببب میگم 

زدی گند تو حالم، زن

گلم دخترمن ویولن میره اماامااما سخته ولی اجراهاپول میدن 

بره بافت مواگر دوسداره

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
عهه واقعا خوبه به نظرتون؟نقاشی رنگی چطور؟

رنگیو نمیدونم.ببین هرهنری یاد بگیره اوکیه

من یکی از دوستام از ۱۷ سالگی استاد سیاه قلم بود از بچگی یاد گرفته بوده

بیشتر ببینید

اتفاقا خوبه که از الان به فکرشی بچه ها چیزی که از بچگی یاد بگیرن توش خیلی پیشرفت میکنن به نظر من همون بازیگری بفرستش  ۱۴_۱۵ سالم شد بفرستش آرایشگری یاد بگیره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وای خداداره میگه هشت سالشه الان چ کاری چ هنری بزارم یاد بگیرع!!!بچه برادرم ۹سالش بود گذاشتنش برا یا ...

دقیقاا

میگم یعنی تازه نوجوون یا جوون شد به فکر این نیفته که چطوری درآمد کسب کنه

دلم میخواد از همین الآن مستقل بشه

حتی از الآن دارم پولاش و جمع میکنم براش طلا میگیرم نگهدارم