2777
2789
عنوان

خاطراتی از رانندگی خانم ها

1561 بازدید | 107 پست

اگر کسی قصد تخریب و تمسخر داره نیاد

نظر خودم اینه که رانندگی خانم ها مخصوصا صبح سمت کوچه های مدارس خیلی نیاز به آموزش داره

اروم که حرکت میکنن

وسط کوچه می ایستند و بچه پیاده میکنن

بعد همون ماشین که کلی ترافیک ایجاد کرده خودش بوق میزنه به ماشینهای دیگه

کلا بی اعصاب و پرتوقع

قوانین تقاطع و ورود به خیابان اصلی هم که نگو و نپرس

هرچند بیشتر خسارتهای تصادف مربوط به رانندگی آقایونه

بیشتر صدمات رانندگی و بیماران تصادفات رانندگی آقایونند

اما از حق نگذریم رانندگی بعصی خانمها واقعا رو اعصابه

آروم و بی تفاوت به همه قوانین 

لطفا به نحوه رانندگی مون در خیابانهای پ تردد توجه کنیم

شما اگر خاطره ای دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا درست میگی 

بعضیا خیلی رو اعصاب رانندگی میکنن 

ولی اکثرا خوب رانندگی میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یه بار راهنما زدیم پیچیدیم یه خانمه بوق بوق گفتیم چه شده  با اعصاب خوردی گفت چرا پیچیدین گفتیم خب راهنما زدیم گفت اخه من راهنما ندیدم😐خب حالا راهنما ندیدی مشکل ماست یا تو

من خودم اهفته پیش داشتم اموزش میدیدم شیشه ها بالا بود  خاستم بیرون نگاه کنم  کلم  کوبید به شیشه    خانم مربی و خودم تا  اساعت قش کردیم از خنده  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آره واقعا درست میگی بعضیا خیلی رو اعصاب رانندگی میکنن ولی اکثرا خوب رانندگی میکنن

روانشناسی میگه زنها امن ترین رانندگی رو میکنند اما در لحظه سریع تصمیم نمیگیرند که باید چکار کنند

آقایون خیلی خطرناک میرونند اما در لحظات مهم تصمیم به موقع و درست در رانندگی میگیرند

این ویژگی مغز هست در دو جنس

نشانه بهتر یا بدتر بودن جنسیت خاصی نیست

اون روز یه خانمه با ۴۰۵ تو یه جای تنگ یه جوری دوبل زد تا حالا صدتا اقا هم ندیدم بتونن اینطوری بزنن.

ولی یه خانمم دیدم میخواست دور دو فرمونه بزنه رفت عقب زد تو دیوار پشت سرش

به نظرم ربطی زیاد به جنسیت نداره

فقط ما خانما مث اقایون از بچگی پدرمون بهمون یاد نداده

بنفشه🍃

بقیه رو نمیدونم ..من به شدت ترسو و بی استعدادم تو رانندگی دوساله گواهینامه دارم اما کلا میترسم ....

برعکس خواهرمشوماخریه واسه خودش😂😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉