2777
2789
عنوان

تو چی باهوش هستین ❌❓

484 بازدید | 57 پست

شاید این ویژگی من خوب باشه یا بد . ولی من میتونم غیر مستقیما منظورم رو برسونم بدون اینکه ذره ای بی احترامی کنم و کاملا مظلوم نمایی و حق به جانب هستم و همیشه کاری میکنم حق با من باشه خیلی زیرکانه و طرف مقابل محکوم بشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
بازی روانی میکنی ؟🤣🤣

نمی‌دونم یه چیز ذاتیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی حاضرجوابی

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ                                                                                                      #حامی_فمینیسم   لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
توی حاضرجوابی

اصلا و ابدا . با جواب ندادنم یا جوابهای کوتاه و مظلوم نمایانه حق رو از آن خودم میکنم 

بیشتر ببینید

فورا می فهمم طرف داره دروغ میگه

حتی اگه ذره ای حدس در مورد چراییش نداشته باشم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه

بیشتر ببینید
فورا می فهمم طرف داره دروغ میگهحتی اگه ذره ای حدس در مورد چراییش نداشته باشم

من این رو اصلا نمی‌فهمم اصلا دروغ رو نمی‌فهمم 

بیشتر ببینید

حسم رو آدما قویه

با ی برخورد میفهمم طرف خرده شیشه داره یانه.همیشه به همسرم هشدار لازم در مورد دوستانش رو میدم و چند وقت بعد درست از آب درمیاد

یا کاری بخواد شروع کنه،میگم حسم خوب نیس بهش و اگه بره قطعا خراب کاری میشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴