2777
2789
عنوان

بالاخره وزن کردم و ورزش های توی خونه جواب داد👏✨

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 267 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکماه الی دوماه اول استپ وزنی داشتم ن عرق میکردم ن وزنی کم کردم اما یهو شروع شد بخاطرهمینم شکمم ی ترک خورد ک دارم هنوز چربش میکنم کمتر شده ولی رفتنش فکرنکنم 

شماهم حتما. بعد ورزش اگر. تونستین دوش بگیرین و مرطوب کننده ب بازو و شکم و عضلاتتون بزنین ک ترک نخورن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از ورزش هایی که انجام دادی بگو. مثلاً چی بود چقدر در روز بود ساعتش پشت سر هم مثلاً نیم ساعت بود یا ن ...

اگر بیکار بودم 3روز در هفته پشت هم یا جدا 

اگرم نمیشد پیاده روی ک میرفتیم با نامزدم رو حساب میکردم مثلا1الی 2ساعت 

ورزشامم برای هرکس متفاوته ممکنه براتون مشکل بوجود بیاد ولی برای من با مشورت مربی اوکی بود 

اول هردست 50حرکت تکی برای گرم کردن و 50 دیگ هم جدا و همینطور پا بیشتر چون خارپاشنه دارم و وزن کم کردنم براش خوبه از قسمت پا و.... اون حرکات پا 100 هست هرکدوم 

بعد چندتا حرکت ترکیبی ک توش دست وپا. باهم کارمیکنن

حدود 5الی7حرکت هرکدوم 50الی 100بار 

بعد وزنه هست  

5 حرکت دست و بازو و.. هست 2ست 25 الی30تایی میرم 

پاهم کلا ی حرکت میرم چون توی حرکات ترکیبی زیادتره فعالیتش... 2ست 20تایی یا 15تایی

بعدشم حرکت دوچرخه و برای شکم ی حرکت دیگ و درازنشست و شنا  هرکدوم 50الی100 و بعدم سرد کردن 

جمعا 40الی1ساعت طول میکشه البته بدون مکث و استراحت با استراحت تا یکساعت و نیم و دوساعتم میره

رب توی غذاتون کربوهیدارات و قند داره حواستون باشه 

ترشیجاتم قندشون زیادتره مث ترشی. و دوغ و خیارشور. و... 

لواشک کالری چند میوه هست زیاد نخورین 

تخمه زیادش 4قاشق بخورین 

میوه واحدیه سرخود زیاد نخورین 

هر مغزی در روز فقط 10عدد مجازین 

بجای قند و شکر یا تلخ بخورین چایی یا با عسل بخورین چای و دمنوش 

منظم خوردن صبحانه واقعا بهتون کمک میکنه 

وعده بعد تمرینم ترجیحا خرما و ی لیوان شیر بخورین 

توی سالاد سس ممنوعه فقط ابلیمو یا ابغوره کمممم چون اینم قندشون زیاده