2777
2789
عنوان

مادرشوهر ندارم من

752 بازدید | 73 پست

خیلی سال پیش فوت شده همسرم خواهرم نداره این باعث شده روابطمون باخانوادش سرد شه سالی دوسه بار ما میریم  یکی دوبار اونا میان....اما دلم میخواست روابط گرمتز بود اگه خواهر یامادر داشت هرهفته میرفتیم هوای بچه هامو داشتن.....نمیدونم چمه حس تنهایی دارم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بیشتر دعوتی بگیرین یا برین بیرون

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولشون کن 

خداروشکر که نداری 

اگه داشتی جیگرت خون میکردم خوب بود؟؟؟!

بیخیال بابا 

حالا ما که داریم کجا رابطمون گرمه 

اتفاقا این پیرزن دائم میر..ینه تو رابطمون 

عامل تموم دعوای من و شوهرم اونه:)

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۳/۶/۱۹

من 6تاخواهر شوهر دارم  غیر از یکیشون بقیه بدجنس   برادرشوهرامم  بد   برو خداشکر کن که خودمم مادرمو از دست دادم  مادر شوهرمم چند سال پیش از دنیا رفت   بچه هام گناه دارن با این فامیل نداشتن 

حالا من ک هم مادر شوهر هم خواهر شوهر دارم اصلا سال ب سال هم نمیبینم شون بس ک سردن یه وقت یه عزا یا ی ...

اینطور شمام عین منی  ولی من خیلی این قضیه برام مهم شده همش حسرت میخورم

من 6تاخواهر شوهر دارم غیر از یکیشون بقیه بدجنس برادرشوهرامم بد برو خداشکر کن

وای چه سخت  ولی من برادرشوهرام خوبن مطمینم اگه شوهرم خواهر و مادر داشت  برا بچه هام عالی بود الان انگار بیکسن