2777
2789
عنوان

راه درمان واژینیسموس

507 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز

من پریسا هستم کارشناس مامایی 

که چندین سال به صورت تخصصی با واژینیسموس یا ترس از رابطه کار می کنم 

هر سوالی دارین در این زمینه بپرسین 

سوال ندارم توصیه دارم ،واژینیسموس وجود نداره این ناتوانی مرد در ایجاد حس اطمینان و عدم توانایی  ایجاد آمادگی زن از طرف مرده فقط همین و به جای خانمها باید همسراشون مشاوره شن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال ندارم توصیه دارم ،واژینیسموس وجود نداره این ناتوانی مرد در ایجاد حس اطمینان و عدم توانایی  ...

اینم یه نظره ولی واقعا واژینیسموس در شرایط بد زندگی ها رو تا مرز جدایی می بره 

آره عزیزم تو تلگرام بپرس جواب میدم  Manaparisa2023

گلم ببخشین تل ندارم راستش میخواستم ببینم قرص بدون عوارض برای سردی وجود داره یا نه ؟هم برای خانم هم اقا

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
گلم ببخشین تل ندارم راستش میخواستم ببینم قرص بدون عوارض برای سردی وجود داره یا نه ؟هم برای خانم هم ا ...

بله عزیزم قرص ماکاویت ام برای آقایان 

قرص ماکاویت اف برای خانوم ها 

راستی اینم کانال تلگرامم mamaparisa2023    اگر سوالی دارین که نمی تونین اینجا بپرسی ...

ببخشید من امپول تریپتورلین زدم حالا برای مشکوک به اندومتریوز ولیکن الان سوالم اینه بعد این امپول بازهم باید برای بارداری با روش های دیگه جلوگیری کرد

فقط لطف خدا
سوال ندارم توصیه دارم ،واژینیسموس وجود نداره این ناتوانی مرد در ایجاد حس اطمینان و عدم توانایی ایجا ...

کی گفته؟ من همسرم ۶ ماه کامل پا به پای من همراه من بود در این مورد. و خیلی درکم میکرد. ذره ای کوتاهی نکرد

ولی خودم ترس داشتم و نمیشد الان بعد ۱۰ سال هنوز خاطرمه

سوال ندارم توصیه دارم ،واژینیسموس وجود نداره این ناتوانی مرد در ایجاد حس اطمینان و عدم توانایی ایجا ...

نه اشتباهه من سه سال واژینیسموس بودم و خودم از نظر روحی مشکل داشتم و همسرم به شدت کمکم میکرد 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید