2777
2789

من همسرم کنترل گره و خانواده خودمم همینطور یعنی می گن حمایتت می کنیم ولی فقط اگه کاری که اونا دوست داشته باشن انجام بدی یعنی اگه از چیزی خوشش نیاد حاضرن هر سنگی که هست جلوت بزارن و تخریبت کنن در نهایتا حتی حاضرن یک شهر  خبر کنن و جلوشون رگ خودشون بزنن و بگن به خاطر این زدیم که دخترمون اذیتمون کرد همسرم تو خونه دوربین گذاشته میگه من چون نکنم تو کارنمی کنی صبح تا شب خوابی حتی میاد زوم میکنه من اگه سرم توی کامپیوتره دارم چی میخونم و  انقدرم میگه من هر کاری می کنم به خاطر توئه همه چی من مال توئه بعد تو میگی خواسته من مهم نیست انقدر برات کار می کنم فلان یعنی در نهایت انقدر چرت و پرت میگه که عملا نتونستم برای خودم کاری بکنم  هر کاری می کنم درنهایت باعث پیشرفت اونه میگه رشد من  پیشرفت تو هم هست ولی وقت نوبت من میشه یا پول نداریم یا انقدر قدرت تصمیم گیری من تخریب می کنه که عملا صلاحیت نداری بدونی چی برات خوبه یا تو خیلی خود خواهی به فکر من نیستی و…  

رفتم مشاوره و درمورد زندگیم صحبت کردم اگه حدس زدین چه چیز وحشتناکی گفت  

سبز باشید  

چی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.