2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلاسنتچیز بهتر و با قیمت بیشتر میخوای سیکالفیت

ببین من دیروز با تیغ صورت نه ژیلت . با تیغ صورت به صورت خشک خشک زدم به موهای پوست دستم بعد قرمز شد و چندجاام خط افتاد چون تیغ نو بود و خیییلی تیز بعد شب یهو خیلی دون دون شد و قرمز اومدم خونه کلییی مرطوب کننده وازلین زدم الان بهتره ها ولی هنوز هست یکم و میخام بره و اینکه من اصلا به ژیلت حساسیت ندارما این تیغ صورت بود و خشک زدم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

برای دست و بدن سیکالفیت اون عالیه .اگه قیمت مناسب میخوای پرودرما خوبه

ببین من دیروز با تیغ صورت نه ژیلت . با تیغ صورت به صورت خشک خشک زدم به موهای پوست دستم بعد قرمز شد و چندجاام خط افتاد چون تیغ نو بود و خیییلی تیز بعد شب یهو خیلی دون دون شد و قرمز اومدم خونه کلییی مرطوب کننده وازلین زدم الان بهتره ها ولی هنوز هست یکم و میخام بره و اینکه من اصلا به ژیلت حساسیت ندارما این تیغ صورت بود و خشک زدم ...

ببین من دیروز با تیغ صورت نه ژیلت . با تیغ صورت به صورت خشک خشک زدم به موهای پوست دستم بعد قرمز شد و ...

اوووو این که خودش خوب میشه بابا

فقط هیچی نزن وازلین نباید میزدی برو از داروخونه زینک اکساید بگیر یه لایه ضخیم بزن فرداش خوب میشه

برای دست و بدن سیکالفیت اون عالیه .اگه قیمت مناسب میخوای پرودرما خوبه

ببین من دیروز با تیغ صورت نه ژیلت . با تیغ صورت به صورت خشک خشک زدم به موهای پوست دستم بعد قرمز شد و چندجاام خط افتاد چون تیغ نو بود و خیییلی تیز بعد شب یهو خیلی دون دون شد و قرمز اومدم خونه کلییی مرطوب کننده وازلین زدم الان بهتره ها ولی هنوز هست یکم و میخام بره و اینکه من اصلا به ژیلت حساسیت ندارما این تیغ صورت بود و خشک زدم ...

ببین من دیروز با تیغ صورت نه ژیلت . با تیغ صورت به صورت خشک خشک زدم به موهای پوست دستم بعد قرمز شد و ...

اینجور وقتا استرس نگیر وازلین و اینجور چیزا بزنی که بیشتر حساسیت بدی

یه زینک اکساید دم دستت داشته باش همونو بزنی حله

صورتتم نشور فعلا

اوووو این که خودش خوب میشه بابافقط هیچی نزن وازلین نباید میزدی برو از داروخونه زینک اکساید بگیر یه ل ...

نه ببین وازلینم این شکلیه 

اینجور وقتا استرس نگیر وازلین و اینجور چیزا بزنی که بیشتر حساسیت بدییه زینک اکساید دم دستت داشته باش ...

بابا به دستم میگم زدم بعد عکس وازلینمم گذاشتم کرم مرطوب کنندس 

میدونم نباید میزدیاینو باید قبلش میزدی بعد اصلاح میکردی

از دیشب من ده بار اینو زدمممم کههه😭😭😭 الان یعنی دیگه جاش نمییره

خب اصلا صورتو خشک نباید اصلاح کنی که همین وازلینو یه لایه ضخیم میزنی بعد اصلاح میکنی

نه ببین میگم موهای دستم زدم اصلا به صورت چیزی نزدم که

تو این مورد ترمیم کننده زیاد ضروری نیست .

اگه خیلی حساسی میتونی ترمیم کننده رو بزنی ولی به هر حال یکم صبر کنی خودش درمان بشه بهتره . با آب سرد شستشو بده و بهش مواد عطری نزن تا خوب بشه . اگه تسکین دهنده یا زینک داری بزن  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑