2777
2789
عنوان

خبرچینی درسته به نظرتون

82 بازدید | 7 پست

من با دوستم ناراحت بودیم سر موضوعی

نفر سوم که دوست دیگم بود بینمون حرف زد و بدل کرد 

و باعث تنش بیشتر شد 

منم بهش گفتم خبرچین

اونم گفت ما درباره تو غیبت نکردیم همیشه خوبتو گفتیم 

منم گفتم تو این موضوع دخالت نکنی بهتره چون داشت دخالت میکرد 

من با اون همون دوستم که ناراحت بودیم بحثم تموم شده بود اما اون داشت ادامه میداد یعنی نفر سوم 

از آخر هم همین نفر سوم اومد کلی توهین کرد بهم که بی ادبی و اینا در واقع قطع رابطه کرد. 

خبر چینی زشته

در واقع ایشون حسود بوده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با دوستت اشتی کن اگه تموم شد بحثتون. خبرچین رو‌هم محل نده دیگه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میدونستی خبر چینی. غیبت. تهمت. و... همه گناه شمرده میشن. مخصوصا اگر راجب ادمی باشه که قضاوتش کردید

والا

شب قبلش همون نفر سوم ازم پرسید از فلانی چه خبر 

منم گفتم نمیخوام ازش حرف بزنم که غیبت بشه و پشتش حرف بزنن و حرف و حدیث بشه 

اونم صاف رفته همینو به طرف گفته با چند چیز دیگه چون اگه فقط همین می‌بود این جوری نمیشد 

طرف هم اومده به من گفته بهش میگم دیگه از من دربارت نپرسع 

که ناراحت نشی 

در حالی که همین باعث شد تنش بیشتر بشه 

والاشب قبلش همون نفر سوم ازم پرسید از فلانی چه خبر منم گفتم نمیخوام ازش حرف بزنم که غیبت بشه و پشتش ...

بنظرم باید هردوتون این ادمو حذف کنید واقعاا سمه... اینجور ادما باعث. بهم ریختی روابط بین دو دوست میشن. شما ارتباطتو. قطع کن باهاش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم باید هردوتون این ادمو حذف کنید واقعاا سمه... اینجور ادما باعث. بهم ریختی روابط بین دو دوست میش ...

آخه جوری رفتار کرد که منو بدنام کرد یه جورایی از بحث ما سواستفاده کرد در آخر هم کلی بهم توهین کرد 

منم برا همین می‌خوام برا آخرین بار به پیام بهش بدم بگم که راضی نیستم به خاطر کارش