2777
2789

یعنی خواب یه موضوعیو پر تکرار ببینید درحالیکه بهش فکر نکردید ،عجیب نیست بنظرتون؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم اما من گاهی اوقات خواب اون معلممونو مبینم که ابرومو برد تا حدودی هنوزم وقتی تو خواب مبینمش ازش کلی تنفر میاد تو وجودم 

اصلا بهش فک نمبکنم نمیدونم چرا میاد خوابم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چند بار اره

پرتکرارم نه

مثلا یه بار خواب دیدم و چند ساعت بعد اتفاق افتاده

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه چون قطعا تو ضمیر ناخوداگاه ادم وجود داشته کلا خوابه دیگه زیاد پیگیرش نباش وگرنه هی باید دنبال تعب ...

من اصلا ب خواب اهمیت نمیدم ولی چندهفته اس داره بطور عجیبی تکرار میشه میترسم خودمم

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
من سه روز پیش اتفاق افتاد برگام ریخته بود وقتی خبرشو بهم داده بودن🥲😟

میتونی بگی چی بود ؟

من سه روز پیش اتفاق افتاد برگام ریخته بود وقتی خبرشو بهم داده بودن🥲😟

من نمی خوام خبر بدن بهم خیلی بهم ریختم واقعا گنجایش ندارم دیگه