2777
2789
عنوان

بابام خودشو پیش همه آدم خوبه نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 75 پست
چرا بچه های امروزی اینجوری شدن سر هر رفتار بد پدرومادر نفرین میکنید که نباشه وراحت شید!!!

عریزم اول درست بخون 

منم گفتم راحت شم نه اینکه نفرین کنم 

منظورم این بود امسال دانشگاه قبول شم 

خیلی ناراحتم کردی 

پدرت کم رو هست و کسایی که بیرون نمیتونن حرفشونو بزنن تو‌خونه بیشتر اذیت میکننهمیشه بهش اقتدار بدید ت ...

اقتدار؟ بخدا که تا حالا حرف رو حرفش نزدیم 

مامانم همش گندش میکنه 

باراها تو خونه کتمکون زده 

بابلی من بیرون کمرو خونه عوض غریبه هارو از ما میگیره

نمیدونی چقدر تحقیرمون کردخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بچه های امروزی اینجوری شدن سر هر رفتار بد پدرومادر نفرین میکنید که نباشه وراحت شید!!!

آنقدر که بی نماز روزه و بی تقوا و نا شکر هستن این جوریه 

بارها دقت کردم هر موقع خودم و دخترم گناه کبیره می کنم 

دو سه روز بعدش خودم خودمو نفرین می کنم 

می گم شوهرم بمیره و ...

خدا رو شکر زود میفهمم دارم خودمو خودمو نفرین می کنم و توبه می کنم و استغفار و صدقات میدم و رفع میشه 

روزه گرفتن هم عالییییه  

غصه نخور نصف ادما همیننتوشون ما رو کشته بیرونشون مردمو مگه عقل آدم کم باشه که عیبشو جلو بقیه بگهخدا ...

آره خیلیا اینجورین 

داداش هاش حقشو خوردن ذره ای بهش ارث ندادن نه ازشون خواست نه چیزی 

بعد سر انگشتر نشون همسر خالم مارو تو خونه حبس کرد نداشت بریم جشن خالم 

زنگ زده بود به خالم فحش میداد 

چه حرفای ناموسی که بهش تو خونه مون داد 😥

اقتدار؟ بخدا که تا حالا حرف رو حرفش نزدیم مامانم همش گندش میکنه باراها تو خونه کتمکون زده بابلی من ب ...

برید پیش روانشناس خوب و درست میشه 

اگه خودتون و مادرتون اقتدار داشته باشین اونم احترامتون می کنه 

سوره نور هم عالیییه 

هر روز بخونید و بهش عمل کنید 

نمیشه ک یه مرد بالغ خودشو بندازه وسط دعوای دوتا با بچه شما بحث کنید مهم نیست برا پدرتون خوبیت نداره

خب چرا بهش بستینی داد؟ دعوا نه فقط میتونست بهش بگه پسر خوب نکن اینکارو

بخدا وقتیم ما به همسایه چیزی میگیم باز دعوا میگیره 

کلا مشخص نیست چی میخواد 

اقتدار؟ بخدا که تا حالا حرف رو حرفش نزدیم مامانم همش گندش میکنه باراها تو خونه کتمکون زده بابلی من ب ...

کسایی که خودشون کمرو هستند توقع دارند بچه هاشون کم کاریاشونو براشون جبران کنند 

یه بار بهش بگو آخه بابا وقتی شما بهش میخندی من از شما الگو میگیرم چطوری برم بزنمش؟

منم به بچم میگم ،کسی زدتت بزنش ،میگن نه توبیاس کتکش بزن مگه میشه ..بزرگی کرده همسایه رو بخشیده،البته ...

من کاری به همسایه ندادم چرا آخه وقتی خودش اونجوریه از ما ایراد میگیره و دعوا راه میندازه 

آنقدر که بی نماز روزه و بی تقوا و نا شکر هستن این جوریه بارها دقت کردم هر موقع خودم و دخترم گناه کبی ...

قضاوت میکنی؟ خیلی ناراحتم گردی 

من هم روزه میگیرم هم نماز میخونم 

آفرین بهت همینجوری قضاوت کن نماز ها به دادت میرسن 

خیلی ها نماز میخوندن اما ...........

آره خیلیا اینجورین داداش هاش حقشو خوردن ذره ای بهش ارث ندادن نه ازشون خواست نه چیزی بعد سر انگشتر نش ...

پس سوره نور که خوندین اون نشنوه 

ولی خدا رو شکر کن تو این زمونه نور داشتن خیلیییی خوبه و به درد بخور و باعث میشه پدرت بهتون عمرا خیانت نکنه 

من کاری به همسایه ندادم چرا آخه وقتی خودش اونجوریه از ما ایراد میگیره و دعوا راه میندازه

فکر کنم خجالتی کارش که کاملا بده،شوهر خودم اینجوریه....من خودمو یه آدم دیگه ای کردم،رُک ...پرررروووو....همین کارو کن کیف میکنه....امتحان کن تغییرو ببین

کسایی که خودشون کمرو هستند توقع دارند بچه هاشون کم کاریاشونو براشون جبران کنند یه بار بهش بگو آخه با ...

نمیشه باهاش حرف زد حتی 

تو فهمیدی چی میگم 

برو ببین چیا گفتن بهم 

امیدوارم تو همچنین شرایطی خودشون قضاوت بشن همینطوری که منو به بی نمازی بی دینی و تفرین به پدر مادر 

در حالی که هیچکدومو نگفتم متهم کردن