2777
2789

همیشه بیرون از خونه خودشو یه آدم خوب ک مهربون نشون میده 

همسایمون زده بود به ماشینمون میخواست خسارت بده نگرفت

بچه همسایه داداشمو میزنه به ما میگه شما دعواش کنید خودش جلو چشمش بچرو میزنه به دست بچه بستنی میده میگه بیا به ما میگه کورین چرا اون بچرو نزدین در حالی که خودش اونجا بود و به بچه میخندید 😡

ک هزار تا چیز دیگه

متنفرم از رفتاراش بارها بخاطر همسایه ها منو فحش داده

کاش راحت بشم از دستش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقع که ندارین باباتون یه ادم بزرگه بره با بچه مردم گلاویز بشه!!!!!!! درست گفته شما یا خوده داداشتون طرف رو بزنه و‌کتک نخوره ازش.

درمورد خسارت هم جیب خودشه شاید دیده طرف ارزشش از گرفتن خسارت ازش بیشتره و ممکنه روزی کارش بهش بیوفته!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

چرا بچه های امروزی اینجوری شدن سر هر رفتار بد پدرومادر نفرین میکنید که نباشه وراحت شید!!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

غصه نخور 

نصف ادما همینن

توشون ما رو کشته 

بیرونشون مردمو 

مگه عقل آدم کم باشه که عیبشو جلو بقیه بگه

خدا رو شکر کن که بابات عقل کافی داره 

گلم هیچ کس کامل نیست 

اگه آدم گناه کنه آدما به عیبای هم دیگه گرفتار میشن

خدا به هم گرفتار مون نکنه  

توقع که ندارین باباتون یه ادم بزرگه بره با بچه مردم گلاویز بشه!!!!!!! درست گفته شما یا خوده داداشتون ...

😂😂😂😂😂

عزیزم همون آدم گنده مرد اونجا وایساده به بچه چیزی نمیگه 

بعد توقع داره ما بزنمیش 

منم نگفتم بزنه میتونست به بچه بگه نکن!!!! به بچه جایزه هم میده بیا آفرین بچمو زدی با ما دعوا میگیره چرا کار نکردین باهاش 

خب پولشو نمیگیره پس چرا با ما دعوا میگرد ؟ بخدا قسم زن همسایه درو نبست باعث اون بود با ما جنگ می‌کرد که شما میرین بیرون باعث این اتفاقاتین

بابای من از لحاظ دیگه اینجوری، جلوی بقیه حاتم طایی برای خودش و مامانم یه هزارتومن زورش میاد خرج کنه. 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗