2777
2789
عنوان

پسرم هشت سالم هر شب موقع خوابیدن گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم استرس چیو داره تو مدرسه مشکلی نداره

نمیدونم والا من و باباش خیلی آرومیم و باهاش خوب رفتار میکنیم هرچی میخواد فراهم

شاید مشکلش داداش کوچیکشه ۲ سالشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اتفاقا دختر منم گاهی اینطوری میشه

دقت کرذم عصرا که زیاد تر میخوابه اینجوریه

گاهی هم توهم میزنه

دیشب از اتاقش اومده توی حال خوابیده بعد از خوابیدن ما

نصف شب رفتم پیشش چند بار صداش  گفتم چرا اینجایی؟؟؟

شروع کرد گریه کردن که ماماننننن من خواب نرفتم

گفتم بلند شو بچهههه ! خودتی!

اینقد خوابت عمیق بود ک چند بار صدات زدم تا بیدار شدب😂

گفت : جدی خوااب بودم؟!😅😅

عصر هم خوابیده بود ۲ ساعتی

احتمالا اولش سخت خواب رفته هی غلت خورده و فکر کرده تا خوابیده

بعدا هم فکر کرده همچنان خوابه

ببین مطمئنن مشکلی پیش اومده واسش. چون پسر من دو سه شب همینطوری گریه میکرد و ناراحت بود موقع خواب چون فکرو خیال میکرد . ولی چون اخلاقی داره که همه چیز رو بهم میگه .اخرش گفت که فیلم بد تو گوشی دیده با یکی از بچه های فامیل متاسفانه 

دیگه خلاصه انقد باهاش حرف زدم که اروم شد و دلش خالی شد .دقیقا هم سن پسر شما بود . خودت تنها برو پیشش ازش بپرس چی شده و بگو راز دارش هستی و کسی نمیفهمه هر چی بهتون بگه . و مطمئنش کن که دعواش نمیکی فقط میخوای کمکش کنی

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
واااا، خوب پسر ایشون مشکل داره باید حل بشه ، چه ربطی به رسم داشت!

اصرار به تنها خوابیدن بده دیگه،وقتی بچمون تنها می ترسه حالا کنارش بخوابیم احساس امنیت کنه چی می سه.برا روابط همسرانه هم می سه یه زمانی رفت جای دیگه و دوباره برگشت.

ظهرا یکساعت میخوابه صبا ساعت ۶.۵۰ بیدار میشه بره مدرسه

روزا نذار بخوابه ببین خوابش بهتر میشه، بعد در مورد ترسش حرف بزنین ببین مشکلش چیه اگه حل نشد ببرش مشاور احتمالا تو مدرسه چیزی هست که اذیتش میکنه

باید از ریشه درمان بشه وگرنه اینکه بگید برو بخواب اونم با دعوا ک بدتر میشه ببینید مشکلش چیه شاید از ...

میگه از اینکه خوابم نبره استرس میگیرم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗