2777
2789
عنوان

پسرم هشت سالم هر شب موقع خوابیدن گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 46 پست

دختر منم دقیقا همینه با اینکه بچه های دیگه م پیشش هستن و تنها نیست و صبح ساعت 6 پا میشه و دیگه نمیخوابه تا شب ولی موقع خواب همش گریه میکنه و هی میاد اتاق ما و میگه من خوابم نمیبره همه خوابن ولی من نمیتونم بخوابم

نمیدونم چرا اینجوریه

اصرار به تنها خوابیدن بده دیگه،وقتی بچمون تنها می ترسه حالا کنارش بخوابیم احساس امنیت کنه چی می سه.ب ...

بحث ترس نیست بنظرم اگه ترس بود دو ساعت بعد نمیومد بگه ، کلافه میشه از اینکه خوابش نبرده، و اینی که شما هم میگی آسیب هست خودش، باید به کمک مشاور حلش کرد و صورت مسئله نباید پاک بشه، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره یکساعت

نزار بخوابه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
مشکل پسر شما خواب ظهر هستاگر ظهر می‌خوابه دیگه 9 شب نباید بره رخت خواب 11 باید بخوابهاگر میخواین 9 خ ...

احسنت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

خب 9,خییلی زوده خوابش نمیره پسر من پایتخت که تموم میشه تازه نیم ساعت بعدش حاضره بیاد رو تخت بازم میگه خوابم نمیره!ببخشید نظر منم اینه که یه مدت پیششون بخواب مسئولیت داداش دو سالش هم شاید رو ذهنش سنگینی میکنه گناه داره

پسر منم با ۱۱سال سن همینه

میترسه

خوابش نمیبره 

وقتی روزها بخوابه که من شب بیچاره ام

فیلم ترسناک میبینه و شب همش تو فکر جن و روحه

و اینکه دوست داره بغل من بخوابه 

تا پارسال میخوابیدم کنارش تا خوابش ببره  ولی دیدم تا من نباشم نمیخوابه امسال میگم تنها بخواب منم روبروی اتاقش بیدارم تا اون خوابش ببره

دخترم ۸ یالشه با اون این مشکل را ندارم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را