دیروز با یکی از اقوام بودیم .دخترش یه تیکه طلا گمکرده بود توخونه .با حالات طلبکار زنگ زد به شوهرش گفت به من ربطی نداره پیدا نشه باید خودت بخری .حالا من خودم مستقلن از نظر مالی شوهرمم هیچی تقریبا برام نمیبره باز منو قورت میده با پرویی
اره به خدا راست میگی.یکی مثه من مثه چروانه دورش میگردم بازجلوهمه هربی احترامی میکنه منم این دفعه کوت ...
متاسفانه با مردا مدارا کنی پررو میشن
هیچوقت نمیگن ممنون که ساختی و کوتاه اومدی و سکوت
کردی... بدتر حق به جانب میشن و فک میکنن چخبره
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم♥️
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اینا ده سال ازدواج کردن روز به روزم وضعشون بهتر شده ماشا الله
اینایی که من میگم هم وضع مالی بدی ندارن متوسط هستن
اما شوهرش قبل از ازدواج پسر شادی بود که همیشه تو جمع حرف میزد و میخندید ظاهر زندگیشون خوبه تقریبا هرماه مسافرت و گردش میرن زنش تند تند لباس میخره اما منی که قبلا شوهرش رو دیدم میدونم که شوهره تو زندگی خیلی اذیت میشه
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
شوهر من در کل ادم بدی نیست ولی هیچوقت نتونستم ازش توقع مالی زیادی داشته باشم .و مستقل بودم
چرا توقع ندارید همسرتون به عنوان مرد زندگی تا جایی که درآمدش یاری میکنه خرج زندگی و باید به عهده بکشه شما هم به عنوان خانوم خونه در مواقع لزوم کمک خرج باشید
همین که آدم بدی نیست جای شکرش باقی اگه چند مورد اخلاق حاد نداشته باشه با بقیه خصوصیات میشه سازش کرد