2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد زبونشون دراز برا شوهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 43 پست
کار درستو همون میکنهمردا رو خوب شناخته

اره به خدا راست میگی.یکی مثه من مثه چروانه دورش میگردم بازجلوهمه هربی احترامی میکنه منم این دفعه کوتاه میومدم هربارتفریحموزهرمارمیکنه باحرفای سردش منم هرچی اومدرو زبونم بهش گفتم وازسیزدهم تاالان باهاش سرسنگینم البنه اونم انگارقهره ولی اصلابرام مهم نیست دلم خون شده 

اره به خدا راست میگی.یکی مثه من مثه چروانه دورش میگردم بازجلوهمه هربی احترامی میکنه منم این دفعه کوت ...

متاسفانه با مردا مدارا کنی پررو میشن

هیچوقت نمیگن ممنون که ساختی و کوتاه اومدی و سکوت

کردی... بدتر حق به جانب میشن و فک میکنن چخبره

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه با مردا مدارا کنی پررو میشنهیچوقت نمیگن ممنون که ساختی و کوتاه اومدی و سکوتکردی... بدتر حق ...

ممنون عزیزم ماروزی هزاربارقربون صدقه هم میریم ولی توجمع مخصوصاخانوادش کلای ادم دیگه میشه

منم فک میکردم متعادلم ولی کوچکترین خوبی باعث توقع زیاد شد

من نمی‌دونم تعادل رو شما چطور معنی میکنید 

اما اینو با گفته هاتون فهمیدم طرفتون جنبه خوبی و محبت نداره 

بعضیا ذاتا قدر نشناسن لطف و خوبی و وظیفه طرف میدونن 

با هر مردی نمیشه اینطور برخورد کرد اونم به شانس

آره سیاست هم میخاد ازاول یهویی حمله کنی به شوهر نمیشه که😂

ولی جالبه زنیو دیدم اینجوری رفتارکرده شوهره عین سیب زمینی جیکش درنمیومد

من نمی‌دونم تعادل رو شما چطور معنی میکنید اما اینو با گفته هاتون فهمیدم طرفتون جنبه خوبی و محبت ندار ...

شوهر من  در کل ادم بدی نیست ولی هیچوقت نتونستم ازش توقع مالی زیادی داشته باشم .و مستقل بودم 

اینا ده سال ازدواج کردن روز به روزم وضعشون بهتر شده ماشا الله

اینایی که من میگم هم وضع مالی بدی ندارن متوسط هستن 

اما شوهرش قبل از ازدواج پسر شادی بود که همیشه تو جمع حرف می‌زد و می‌خندید ظاهر زندگیشون خوبه تقریبا هرماه مسافرت و گردش میرن زنش تند تند لباس می‌خره  اما منی که قبلا شوهرش رو دیدم میدونم که شوهره تو زندگی خیلی اذیت میشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
شوهر من در کل ادم بدی نیست ولی هیچوقت نتونستم ازش توقع مالی زیادی داشته باشم .و مستقل بودم

چرا توقع ندارید همسرتون به عنوان مرد زندگی تا جایی که درآمدش یاری می‌کنه خرج زندگی و باید به عهده بکشه شما هم به عنوان خانوم خونه در مواقع لزوم کمک خرج باشید 

همین که آدم بدی نیست جای شکرش باقی اگه چند مورد اخلاق حاد نداشته باشه با بقیه خصوصیات میشه سازش کرد