2777
2789

من طبقه پایین خونه مادرشوهر زندگی میکنم

زیاد کاری به کارشون ندارم

روز جمعه بود.شوهرم رفت سرکار

منم از دیشب غذا داشتم دیگه ناهار درست نکردم.ناهار برا شوهرم و بجه‌ها بود چون کم بود گفتم خودم نمیخورم

خلاصه دیدم شوهرم نیومد منم با اسنپ رفتم سرکارم.یه ساعت بعد دیدم برادر شوهرم عکس غذا گذاشت تو گروه که دلتون آب.خونه مامانم دعوتیم.یه غذای محلی و خاص داریم به اسم نون چربی

اکثرا برا ناهار عروسی درست میکنن

تعجب کردم که چرا اونا رو دعوت کرده ولی به من که پیششم نگفته

خلاصه کار من دوساعت بعد ناهار اینا تمام شد

برگشتم خونه دیدم بچه‌هایم پایین نیستن

رفتم بالا سراغشون دیدم برا ناهار بالا بودن

خلاصه کمی نشستم دیدم هیچ خبری نیست

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
بیشتر ببینید

بعد یه ساعت پدرشوهرم به ماذرشوهرم گفت که برا ندا غذا بزارین

گفتم فعلا گرسنم نیست

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
بیشتر ببینید

شوهرمم اومد

یه ساعت نشستیم رفتیم پایین

دخترم هنوز بالا بود

مادر شوهرم به دخترم گفت به بابات بگو نون چربی میخوااای؟

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گفت اگه هست آره

دیدم اندازه یه نفر فرستاد

من آتیش گرفتم

به شوهرم گفتم چرا اینجوریه ننت؟

مگه من آدم نیستم ؟

بیشتر ببینید
ایدا دزفول هستی؟

آره گلم

بیشتر ببینید

گفت منظوری نداره

گفتم من از سرکار اومدم حتی آبم تعارف نکرد

تازه پدرت هم گفت بهش غذا بده بازم محل نداد خودم گفتم گرسنم نیست

بیشتر ببینید

همونی رو که فرستاده بود رو میخوردی یه جوری هم بهش میفموندی که خودت خوردی پسرش بی نصیب مونده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

اصل این غذا یه نون کامل هست که با آب گوشت و زعفران خیس میشه

داخل نون گوشت و نخود و کشمش میریزن

برا شوهرم کامل فرستاد

برا من دو تیکه نون پاره

با یکم نخود!!!!!بدون یه تیکه گوشت یا کشمش

بیشتر ببینید
شوهرم گفت اگه هست آرهدیدم اندازه یه نفر فرستادمن آتیش گرفتمبه شوهرم گفتم چرا اینجوریه ننت؟مگه من آدم ...

خاک تو سر مادرشوهرش یعنی واسه بچه هات نبرده بود و اینکه برادرشوهرت چقد چیپه آخه دیگه خونه مادر رفتن استوری داره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده