2777
2789
عنوان

اگه برگردید به دوران مجردی چه کارهایی میکنید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 73 پست
ازدواج نمیکردم اره ولی مجرد هم نمیتونستم بمونم مشکل همینه!کاش یه چیز سومی هم بودزودتر ازدواج نمیکردم ...

فکر کنم سومی میشه زندگی مستقل ، سخته ولی شدنی

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
زودتر ازدواج میکردم با هیچ پسری حرف نمیزدم فقط تلاش برای آینده خوب و بعد ازدواجم زودتر بچه میوردم ان ...

چه جالب.من حرفام کاملا برعکس توئه!!زودتر ازدواج نمیکردم.با پسرا رابطه داشتم و دیرتر بچه میاوردم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم سومی میشه زندگی مستقل ، سخته ولی شدنی

که اونم محاله خانوادم بزارن!!تو شهر کوچیک هزار تا حرف در میارن که خودتم نمیفهمی از کجا دراوردن!!میگن حرمسرا باز کردم😃کاش یه خونه مجردی داشتم آخ تنهای تنها بودم پول داشتم شغل داشتم هعی خداااا

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چه جالب.من حرفام کاملا برعکس توئه!!زودتر ازدواج نمیکردم.با پسرا رابطه داشتم و دیرتر بچه میاوردم

ن همین روشی ک داشتی بهترینه خوش بحالت کاش اصلا گوشی نداشتم تازه الانم همینم اصلا دوست ندارم زیاد برم بیرون بیشتر خونم دور بر بچم و کارای خونه اشپزی کارهای هنری حجابمم سفت و سخت مراعات میکنم نماز شکرگذاری استغفار از وقتی این کارا رو میکنم اصلا رابطه ام با شوهرم هم خیلی بهتر شده

که اونم محاله خانوادم بزارن!!تو شهر کوچیک هزار تا حرف در میارن که خودتم نمیفهمی از کجا دراوردن!!میگن ...

به نظرت اگه شرایط برات محیا بود با این حال احساس تنهایی نمی‌کردی ؟ مثلاً از سرکار بیای خونه و تنها باشی 

ن همین روشی ک داشتی بهترینه خوش بحالت کاش اصلا گوشی نداشتم تازه الانم همینم اصلا دوست ندارم زیاد برم ...

چند سالگی ازدواج کردی؟نه من ۱۵ازدواج کردم🥲۱۷ و ۲۰سالگی بچه هام دنیا اومدن.خیلی زود بوده برام.واسه همینه میگم کاش با پسرا حرف میزدم اصلا کاش ازدواج نمیکردم خستم💔

به نظرت اگه شرایط برات محیا بود با این حال احساس تنهایی نمی‌کردی ؟ مثلاً از سرکار بیای خونه و تنها ب ...

چرا ولی من آدم تنهاییم.خیلی درونگرام با این وجود دوتا بچه کوچیک دارم که مغزمو میخورن واس همون میگم کاش تنها بودم.فوقش یه پارتنر واس خودم داشتم که منو هم دوست داشت🥲

چرا ولی من آدم تنهاییم.خیلی درونگرام با این وجود دوتا بچه کوچیک دارم که مغزمو میخورن واس همون میگم ک ...

منم دقیقا خیلی درون گرام و زیاد حوصله بچه را ندارم 

چند سالگی ازدواج کردی؟نه من ۱۵ازدواج کردم🥲۱۷ و ۲۰سالگی بچه هام دنیا اومدن.خیلی زود بوده برام.واسه ه ...

من ۱۸ باور کن پسرا غیر از اینک سو استفاده بخوان بکنن هیچ فایده ایی نداشته اینا همش وسوسه های شیطانه ک میخواد از زندگی خسته ات بکنه هر روز یه ده تا شکرگذاری کن حداقل باور کن بهتر میشی میدونم خیلی سخته مخصوصا بچه داری ولی میگذره بزرگ میشن حتی دلتنگ این روزات میشی

من ۱۸ باور کن پسرا غیر از اینک سو استفاده بخوان بکنن هیچ فایده ایی نداشته اینا همش وسوسه های شیطانه ...

ممنون عزیزم.میدونم ولی همش میگم من جوونی نکردم من زندگی نکردم .جالب اینجاس الان هم دیگه حوصله این کارارو ندارم عین پیرزنا شدم تو ۲۱سالگی

درس نمیخوندم و به جاش ورزش میکردم بهترین سالهای عمرم پای درس و کتاب و نمره ی ۲۰ گذشت آخر نتونستم کار کنم .خیلی پشیمونم

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.

اینقدر تک بعدی نبودم، حتما یه حرفه ای یاد میگرفتم، بعد هم سمت رشته های کادر درمان نمی‌رفتم، چون به نسبت سنگینی در آمدی ندارند و خیلی استراس زا هستند

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️