2777
2789
چی بگم دفاعی ندارم واقعا شرایط خیلی سخته واقعیت چیز دیگریست ولی بعضیا شاید دارن تو مکان و زمان دیگه ...

خدا چرا معجزه ای کاری نمیکنه! آدم ب بودنش نعوذبالله شک میکنه.... اگه قدیما معجزه داشته چراالان نشون نمیگه 

خدا چرا معجزه ای کاری نمیکنه! آدم ب بودنش نعوذبالله شک میکنه.... اگه قدیما معجزه داشته چراالان نشون ...

قدیما تا یکی ظلم میکرد سریع جوابشو میداد 

یا اگه کسی لبه پرتگاه بود دستشو میگرفت 

الان نمیدونم چرا چند سالیه میزاره ظالم سالم باشه 

اونی که داره میوفته بیوفته، چرا اینقدر سکوت و صبر داره خدا

معجزه ای میخوام در اندازه خدا بودنش، به اندازه کرمش

هنوز منتظرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی میشه.؟ این چند صباحی ک زنده ایم رنگ خوشی ببینیمکن خودم دیگه 35 سالم هس امیدی ندارم پیر شدیم

کاش خدا کاری کنه بشه 

من امیدوارم هنوز، یه کم از غمام جبران شه، مزد صبرمو بگیرم

تو هم صبر کن، امیدوار بمون، همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه

ناراحتي ،گير افتادي

چرا تند ميري؟

درسته تاپيك شما بود ولي من با كارير ديگه اي گفتگو داشتم و كلي موضوعي رو مطرح كردم

هر كس ديدگاهي داره

شما تاب نداري ديدگاه بقيه رو بشنوي

تو عنوان تاپيكت بنويس فقط اجازه داريد هر چي من گفتم بگيد.

دعوا نيستا

تبادل نظره

آرامش نصيب دلت باشه

امشب دلم گرفته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

دنبال فرصت نگردین قشنگا خودتون فرصت رو ایجاد کنید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ندیده و نشناخته ؟گفتم عادیه؟مراقب حرفات باش

لازم نیست بشناسمتون با یه جمله طرز تفکر تو فهمیدم 

میشه بوی الان چرا شکر کنم

؟ بخاطر اینکه کمترین نیاز های زندگی مو نمیتونم بخرم؟ برم خدارو شکر کنم ک جنگ نیست؟ جنگ بشه ک یبار می‌میریم اینجوری هرروز